Valorant Fully Detected External Cheat | Hopesars Bounty

hem pixelbot yapmışsın hem esp leş hem de nesi bozuk diyorsun bilader anladık paste hile yapmışsın da insan bi uğraşır düzeltir la bide server sided falan yapmışsın esp adamı a da gösteriyor adam allahın yanında çok konuşma çocukları scamle geç
pixel bot değisle bile fff masterin aimbotu alıp üstüne dahada kötü birşey yapmış adam dışında heryere kitleniyor aimbot qwrqwrwqr

pixel bot değisle bile fff masterin aimbotu alıp üstüne dahada kötü birşey yapmış adam dışında heryere kitleniyor aimbot qwrqwrwqr
ben hep derim knk bu millet akıllanmaz bu millet gibeni sever diye full + full paste hile yapıp onu bile becerememiş birde full ud private zart zurt yazıp satıyor puahahhah

Auth yazılımın çöp haberin olsun Crâck yerse şaşırma

aimbot rezalet gözüksede kafi gibi adama kitlenmeye çalışırken tiremesi ve boş alana gitmesi biri izlerken hile oldugumuzu belli eder usta haberin olsun amacım kötülemek değil bu kadar ucuz işi satma bence düzeltip tekrar satışa koy daha videonun 2 dakikasını izledim aimbot pixel bot gibi rastgele yerlere kitleniyor adam gözüküyor esp geç geliyor falan
en yenisinde düzgün closest to crossair ve smooth ekledim ve calculate angeli düzeltim düzgün çalışıyo en yenisinde
knk hile satıyorsun yeni kliplerden koy bence videoya sonuçta hile satın alcak adam bunu görüp alcak aimbot adama kitlenmeye calısırken titriyor ve kitlenmiyorsa ben olsam uzak durarım
yarın yeni video atcam en yeni kliplerde yenisinde böyle olmuyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt