Valorant Fully Detected External Cheat | Hopesars Bounty

hopesari

Silver Üye
Valorant Hopesars Bounty Undetected Cheat
:arrow:
1 Day: 40 Turkish Liras
7 Day: 150 Turkish Liras
1 Month: 400 Turkish Liras
Lifetime: 600 Turkish Liras
Arkadaşlar fiyatı diğer euro ve usd bazında satılan hilelere gore çok daha ucuzdur
Hile fully undetected ve Her müşteri için şahsa özel loader, driver kulanılır bu sayede hep undetected kalırız
Cheate Olan Özellikler Bu Videoda Var
///

Satın almak için discord linki: ///
NOT: Videoda yok ama videodan sonra hileye aim yerini seçme ve daha iyi esp ekledim ve head do taynı zamanda health esp

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 Aylığı 400 sınırsızı 600 ? Bayılıyorum sizeeee

videoda bile hilen bozuk a. bu kadar ucuza koyup birde ud demiş ulan kopuyorum ya bu çocuklara
nesi bozuk bi aimbot biraz flickered onu düzeltim ve esp ye gelince dormant check falanla düzeltilebilir ama daha iyi yapılamaz bu cheatle ilgili değil valoranta bu server sided o yüzden esp öyle renderleniyo

aimbot rezalet gözüksede kafi gibi adama kitlenmeye çalışırken tiremesi ve boş alana gitmesi biri izlerken hile oldugumuzu belli eder usta haberin olsun amacım kötülemek değil bu kadar ucuz işi satma bence düzeltip tekrar satışa koy daha videonun 2 dakikasını izledim aimbot pixel bot gibi rastgele yerlere kitleniyor adam gözüküyor esp geç geliyor falan

nesi bozuk bi aimbot biraz flickered onu düzeltim ve esp ye gelince dormant check falanla düzeltilebilir ama daha iyi yapılamaz bu cheatle ilgili değil valoranta bu server sided o yüzden esp öyle renderleniyo
hem pixelbot yapmışsın hem esp leş hem de nesi bozuk diyorsun bilader anladık paste hile yapmışsın da insan bi uğraşır düzeltir la bide server sided falan yapmışsın esp adamı a da gösteriyor adam allahın yanında çok konuşma çocukları scamle geç

hem pixelbot yapmışsın hem esp leş hem de nesi bozuk diyorsun bilader anladık paste hile yapmışsın da insan bi uğraşır düzeltir la bide server sided falan yapmışsın esp adamı a da gösteriyor adam allahın yanında çok konuşma çocukları scamle geç
pixel bot değil memory aimbot ve bu eski kliplerden yenisinde düzgün

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt