HYDRO
Uzman Üye
VAN 152 alıyorum o yüzden çözene kadar gelmeyebilirgüncelleme gelirmi hocam? bu akşam demiştinde
VAN 152 alıyorum o yüzden çözene kadar gelmeyebilirgüncelleme gelirmi hocam? bu akşam demiştinde
inşallah hemen düzletirsin hocam hileyle oynadınmı normal oynayasın gelmiyorVAN 152 alıyorum o yüzden çözene kadar gelmeyebilir
kral hadi beeeeVAN 152 alıyorum o yüzden çözene kadar gelmeyebilir
american megatrends bioslarda geçerli yöntem= tpm 2.0 ve secure boot kapat raid yap rom al hxd ile değiştir flashla sonra tpm yi aç windows r yap tpm.msc yaz Clear TPM yazar ona bas sonra tekrar windows r yap gpedit.msc yaz Bilgisayar Yapılandırması Yönetim Şablonları Windows Bileşenleri BitLocker Sürücüsü Şifreleme İşletim Sistemi Sürücüleri başlangıçta ek kimlik doğrulaması iste'ye çift tıkla Etkin yap sonra win r temp yaz sil herşeyi sonra %temp% yap onlarıda sil ardından prefetch yaz ordakileride sil pc yi yeniden başlat ve biosa gir secure boot key silme diye biyer var ordan sil custom yap secure bootu oldu bitti eğer yardım lazım olursa dc= massacresdVAN 152 alıyorum o yüzden çözene kadar gelmeyebilir
şuan çalışmıyor hydro van 152 sorununu çözerse gelecektirHocam şuan çalışıyor mu ?
VAN 152 4 aylık hwid ban knkşuan çalışmıyor hydro van 152 sorununu çözerse gelecektir
Sorunu çözdüm TPM ve Secure Boot bypass ettim imzama bakarsan göreceksin ancak güncel offset'leri bekliyorumşuan çalışmıyor hydro van 152 sorununu çözerse gelecektir
Güncel offsetleri kim paylaşıyor ne zamana çıkar tahminiSorunu çözdüm TPM ve Secure Boot bypass ettim imzama bakarsan göreceksin ancak güncel offset'leri bekliyorum