Valorant Free Only ESP 3.12.2023

Dostum şu hatayı alıyorum (Kod yürütmesi devam edemiyor çünkü VCRUNTIME140_1.dll bulanamadı) Dediğin gibi oyun pencereli modda
hileyi yönetici modda çalıştırıyorum 2 defa sildim yükledim virüs tehdit felan herşeyi kapadım ancak sonuç aynı
driver booster 11 indir googleye driver booster 11 key yaz driverları guncelle geçer

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
googleye dllin ismini yazıp ılk cıkana ındırıp system 32 atsa ne olacak efendim
System32'ye at öyle dene dediği gibi

hocam 8 maç attım 20 30 vurarak herhangi bir sıkıntı yok saat 9 dan beri kullanıyorum
eline sağlık tam ranklık hile

sadece VCRUNTIME140_1.dll yimi bulamıyo
ya exe'de bişe var ya da manuel olarak sen indircen HYDRO baksın
C++ package diye arat Google da techpowerup sitesinden indir bir bat dosyayı ve redist'ler olacak bat dosyasını yönetici çalıştır kur bir de DirectX yok ise onu da kur düzelir
bro driver not found diyor ne yapmalıyım
Orjinal Windows 10 kullanmıyorsan SoftwareDistribution klasörü yoktur System32'nin içine oluştur içine de tekrar Download isimli klasör oluştur ve tekrar dene

Son düzenleme:
C++ package diye arat Google da techpowerup sitesinden indir bir bat dosyayı ve redist'ler olacak bat dosyasını yönetici çalıştır kur bir de DirectX yok ise onu da kur düzelir

Orjinal Windows 10 kullanmıyorsan SoftwareDistribution klasörü yoktur System32'nin içine oluştur içine de tekrar Download isimli klasör oluştur ve tekrar dene
win 11 kullanıyorum çalışmıyor mu win 11 de

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt