0XMeavs
Silver Üye
Güzel ben kullandım 5 el rekabetçi oynadım sonra ban yedimde spooferim olduğundan kaldırdım hemen.Güzelmi beyler
Güzel ben kullandım 5 el rekabetçi oynadım sonra ban yedimde spooferim olduğundan kaldırdım hemen.Güzelmi beyler
Kutucuları beyaz yap yasin böyle görmesi zorBenim hileyi tekrar mı paylaştınız xD
Bu Aralar Bunu Yapıyorum Belki Paylaşırım
hayır bedavabu hile ücretlimi ?
driverleri güncelle ve aç kapa yapaim çalışmıyor ya v aldım u ya aldım çalışmıyor
kedni kafana göre ayarla ordan tavsiyem abartma herşeyi %30 şeklinde ayarlasan yeterli oluraimbot için yapmamız gereke ayar var mı ? ayarlardan felan
3 gün götürür legit oyna2 3 el sonra ban yemeyiz demi?
Hile yapımcısı @MrYasin Ellerine sağlık .
Çalışıyor güncel, mis gibi.
oyuna girmeden aç hileyi open valorant yazınca aç oyunu kompledenedım ancak olmadı videolu varmı veya dc yardımcı olacak
ücretli spoofum var dcden ulaşabilirsinSpoofer önerisi olan var mı? denemek istiyorum
hacı ben kendimden biliyorum hile gayet ud 3 gün legit oynarsan götürür o ban yedim diyenlerin hepsi köklüyor ĞQEÜWĞÜQWEÜĞQWEÜĞQWĞVideoda -5 FPS herhalde neyse bu nasıl hile aw herkes ban yedim diyor.
oyuna girmeden aç hileyi open valorant yazınca aç oyunu komplearkadaşlar 2 saattir driver loaded diyor ne yapayim
Ne zaman düşer piyasa kanka ? Hilen bekliyorum halaBenim hileyi tekrar mı paylaştınız xD
Bu Aralar Bunu Yapıyorum Belki Paylaşırım