bilmiyorum yetkililere ulaşabilrsin dostum başka bi sorun varmıyalnız ne kadar mesaj atarsam atayım mesajım yüksekte gözükmüyor neden böyle oluyor bronz olmak için nasıl mesaj atmamız gerekiyor
çünküçabalıyorum ama sürekli sayısı aynı kalıyor
bilmiyorum yetkililere ulaşabilrsin dostum başka bi sorun varmıyalnız ne kadar mesaj atarsam atayım mesajım yüksekte gözükmüyor neden böyle oluyor bronz olmak için nasıl mesaj atmamız gerekiyor
çünküçabalıyorum ama sürekli sayısı aynı kalıyor
bura senin yorum kasma öğrenme yerin değil dostum burdan konuşma birazdan görürsün spam yapmak neymişyorum kasma derken demek istediğini anlamıyorum reis ben bu mesajı nasıl 20 yapacağım onu soruyorum yorum kasma derken insanların bana yanıt vermesimi ?
mesela senle burdan konuşurken mesajlar kısmı 5 oldu böyle konuşmaya devam ettikçe yükselecekmi
la olum sen sakatmısın daha burdan yazıyosun kardeşim sütünü iç uyu hadi delirtmeyemi geldin sen beni burayakardeşim kusura bakma yanlış oldu yeniyim ben burda ne hemen öyle admin çağırıyorsun
bencede 15 yorum yetti arttı bile sana 2 dk içindebilader bilmiyordum diyorum spam vs sıkıntı olacağını sonrasında kurallara bakıpta sadece insanların sorunlarını yanıtlıyorum rastgele yazmıyorum bir sana denk geldi. Hemen cellallenmen saçma konuyu kapatalım.
beklemedeyiz başkannnnBenim hileyi tekrar mı paylaştınız xD
Bu Aralar Bunu Yapıyorum Belki Paylaşırım
bu hile ücretlimi ?beklemedeyiz başkannnn