Çözüldü Valorant Formatsiz Kaldiran (Temp) Spoofer Öneri̇!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HYDRO

Uzman Üye
Formatsız BIOS up yetecek MASYAF ve Woofer dışında Temp spoofer öneriniz var mı? (Kernel) düzeyde de olabilir manuel de olabilir

Discord adresime gelebilirsin 1 kere format ve bios şart sonrasında gerek yok her anakartta çalışıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
masyaf onerıyorum

Sen hâlâ milleti dolandırmaya mı çalışıyorsun ucube herif?
Aynen kanka dolandiriyorum olm sen neyin kafasını yaşıyorsun? xD sana herseyi kanitlayayim diyorum spoof ile ilgili daha amidewin diyon görmeden etmeden kendi kafanda biseyler kurmak valla tedaviye ihtiyacın var
Aynen kanka dolandiriyorum olm sen neyin kafasını yaşıyorsun? xD sana herseyi kanitlayayim diyorum spoof ile ilgili daha amidewin diyon görmeden etmeden kendi kafanda biseyler kurmak valla tedaviye ihtiyacın var
Gel discord chatimi baştan aşağı ekran açayım

Gel discord chatimi baştan aşağı ekran açayım
Yav ezik maymun aç konu o zaman da görelim ürünün varsa elinde ne aptal herifsin sen öyle

m3mory de konum var zaten knk 187hw1d spoofer yaz cikar xdd sen cok komik bi cocuksun cidden seviyorum seni tam lgbt li bireylere benziyon DFJKGKDFLGDF
Bak 3 kromozomlu canım kardeşim sana şu forumda konu aç diyorum başka forumda olan konun beni ilgilendirmiyor. Elinde bir b*k yok ki konu açmaya götün yemiyor anında banlanacağın için. Sanal ucubeliğin lüzumu yok 300 tl dolandırmak için * yırtma bu kadar.

Bak 3 kromozomlu canım kardeşim sana şu forumda konu aç diyorum başka forumda olan konun beni ilgilendirmiyor. Elinde bir b*k yok ki konu açmaya götün yemiyor anında banlanacağın için. Sanal ucubeliğin lüzumu yok 300 tl dolandırmak için * yırtma bu kadar.
dolandirmami :D buradaki adminler exe istiyo knk neden paylasiyim ki paylasmak istemedim isteyene ekranda açarim kanitlarim yaptigim iade ettiğim insanları sen cok agliyosun devam et böyle knk 300 tl diyo neyse cok cevap verdim sana egon tavan oldu simdi herseyin fazlasi zarar hadi l2p abim

dolandirmami :D buradaki adminler exe istiyo knk neden paylasiyim ki paylasmak istemedim isteyene ekranda açarim kanitlarim yaptigim iade ettiğim insanları sen cok agliyosun devam et böyle knk 300 tl diyo neyse cok cevap verdim sana egon tavan oldu simdi herseyin fazlasi zarar hadi l2p abim
Bak kardeşim işaret diliyle anlaşan maymunlarla konuşsam daha çok anlaşırdık cidden git bi doktora falan görün bu kadar aptallık normal değil. Exe istemelerinin nedeni senin elinde çalışan bir şey var mı diye kontrol etmek. Daha elindeki şeye koruma atmayıp exe vermeye korkan aptal ucubenin tekisin.(Eminim hepsi free şeylerdir) Muhabbeti daha da uzatmayacağım bildirim kutum kirleniyor cahil varlıkları görünce.Konu açmayıp ısrarla milleti dc ye çekmeye devam edersen ban yiyeceksin aptal kardeşim bu da senin gibi bir maymuna son sözümdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt