Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar)

son cümlen çok yanlış kendim kullanıyorum ne delay yedim ne başka bir ban genelleme yapacaksan elinde kanıtların ile genelleme yapmanı tavsiye ederim.
Son cümlemin yanlış olduğunu düşünmüyorum kanka, defalarca kez defalarca cihazdan eskiden kullanmıştım zaten buna monster laptop / amd pc asrock,gigabyte dahil Genelleme yapacaksam elimde kanıtlar olmadan zaten yapmam ki Bilgin olsun
'' Bir ürünün satıcısıysan bu kadar savun , cracklenmiş bir ürünü namusun gibi savunma''
Şuanda yasaklanan 2 hesabım bulunmakta bu spoof sayesinde biri 1.5k Yatırılmış dia 2 , diğeri kız arkadaşımın hesabı zaten şükür durumumuz yerinde gittik yine 1.5k verdik g.markttan yeni hesap aldık 2. bilgisayara asus tuf'a bağlayıp iki monitör iki bilgisayar yapıp oynayabiliyorum yoksa kimlerin diline düşeriz mazallah onu görmüş olduk :coolstory:

Son cümlemin yanlış olduğunu düşünmüyorum kanka, defalarca kez defalarca cihazdan eskiden kullanmıştım zaten buna monster laptop / amd pc asrock,gigabyte dahil Genelleme yapacaksam elimde kanıtlar olmadan zaten yapmam ki Bilgin olsun
'' Bir ürünün satıcısıysan bu kadar savun , cracklenmiş bir ürünü namusun gibi savunma''
Şuanda yasaklanan 2 hesabım bulunmakta bu spoof sayesinde biri 1.5k Yatırılmış dia 2 , diğeri kız arkadaşımın hesabı zaten şükür durumumuz yerinde gittik yine 1.5k verdik g.markttan yeni hesap aldık 2. bilgisayara asus tuf'a bağlayıp iki monitör iki bilgisayar yapıp oynayabiliyorum yoksa kimlerin diline düşeriz mazallah onu görmüş olduk :coolstory:
bende ve başkalarında çalışan bir şeye çalışamıyor diyemezsin :perfect:

bende ve başkalarında çalışan bir şeye çalışamıyor diyemezsin :perfect:
Birkaç günlük ban kaldırıyor bu anlamda çalışıyor kanks sitedeki bedava hilelerden kullanıp keyif alıp yine ban yemeye devamke şeklinde uygulanabilir bir spoof ,o halde fakat çalışmayana çalışıyor demek :iliked:
Star Wars'da bir söz var '' Güç Seninle Olsun '' , Seninki biraz ''Ampul Senine Olsun'' Mantığına kayıyor herşeye okey diyen dayılar lazım bu posta sanırsam :uwot:

Beyler yapamayan varsa şey yapın 3 ay bekleyin 🤣

Birkaç günlük ban kaldırıyor bu anlamda çalışıyor kanks sitedeki bedava hilelerden kullanıp keyif alıp yine ban yemeye devamke şeklinde uygulanabilir bir spoof ,o halde fakat çalışmayana çalışıyor demek :iliked:
Star Wars'da bir söz var '' Güç Seninle Olsun '' , Seninki biraz ''Ampul Senine Olsun'' Mantığına kayıyor herşeye okey diyen dayılar lazım bu posta sanırsam :uwot:
kanka gözünü seveyim güncel olarak kullandığım bir hilede yok ama banda yemiyorum hala genelleme yapmaya devam ediyorsun.

1- Windows sürümünüz Windows 10 olmalı herhangi bir build olabilir. (Win11 olursa TPM sileceğimizden dolayı oyuna giremezsiniz.)
2- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.
3- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)
4- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce videoda yaptığım işlemi yapın yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)

5- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)
6- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.
7- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.
8- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.
Videolu Anlatım:

Not: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) yazmış olduğum tüm anakartlarda test edildi ve banın kalktığı 1 hafta sonra doğrulandı asus üzerinde serialler değişmese bile ban kalkmış oluyor 3 adet ayrı asusta denendi ve çalıştı.
Not: Piyasada ban açıyorum diye gezen çoğu kişi bu methodu uyguluyor paranızı boşa kaptırmayın şansınızı deneyin.

Gupro: (Bizzat kendi konusundaki indirme linkinden alınmıştır.) https://cheatglobal.com/konu/gupro-spoofer-free-valorant-vanguard-eac-battleye.16382/
Gupro VT:

Dostum öncelikle eline sağlık , herşeyi yaptım fakat şöyle exeyi çalıştırdığımda çince yazıyor evet diyorum işlemleri yapmaya başlıyor mavi cmd ekranı geldiğinde orada kalıyor arkada birşeyler yapıyor restart pc diyor restart yapıyorum ama serial no değişmiyor bu konuda destek olurmusun anakart msi z690 torpeedo ddr5 not: windows versiyon 22h2

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt