Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar)

Arkadaşlar deneyip 1 haftadan fazla kullanan var mi?Surekli sekilde aktif oynayipta?Bende denedim ama hilede kullandigim icin 3 bucuk gun sonra banlandim ve sonrasinda denemedim..Varmi gercekten deneyen bilgilendire bilir mi?

Banı kaldırdım ilk gün 4 oyun attım 2.gün oyuna girdim oyun ortasında tekrar van5 aldım normal mi

Beyler bende asus tuf fx506 gtx1650 laptop var ben serial fln değiştirmek istemiyorum garanti fln gider sadece bios up down yapıp format atsam olurmu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

knk tpm.sys sildim Windows 10'da bios up da yaptım tekrar başlattığımda pin oluşturulamıyor yerinde kaldım Allaha şükür açtım ama tpm.sys yok pc'de

Arkadaşlar deneyip 1 haftadan fazla kullanan var mi?Surekli sekilde aktif oynayipta?Bende denedim ama hilede kullandigim icin 3 bucuk gun sonra banlandim ve sonrasinda denemedim..Varmi gercekten deneyen bilgilendire bilir mi?
Mesajıma bakarsın üstte

Yeni hesapla 8. günümde aktif bir şekilde oynuyorum problem yok. Ne zaman geleceğini bilemeyiz riot bu

Güncel : 14.10.2022'den beri oynuyordum skinli hesaba gireyim dedim ve bir gün sonrasında banlandım, hile kullanıcaksanız eğer ideal fakat kullanmayacaksanız banım kalkın
Güncel 18.10.2022 Banlandım, hiçbir hile kullanımı yok ve formatlı bilgisayar denilenler yapılsa bile sonuç malum DT
1909 Sürüm , vs bütün sürümler olmak üzere hepsini denemiştim bilginize dostlar , skinsiz oynarım ve bir süre sonra ban yesemde olur diyorsanız ideal fakat rank kasmanız bile zaman kaybı olucaktır , kötüleme amaçlı zaten değil bir satış platformu değil fakat bütün günümün çöp olması mı yoksa skinli hesabın göte gitmesi mi ikisinide dert etmiyorum sizinde zamanınız boşa gitmesin.
oynayayım diyorsanız eğer hiç bulaşmayın bile model marka ne olursa olsun er ya da geç de-lay [GECİKMELİ] ban yiyorsunuz:doge:
unknown.png
son cümlen çok yanlış kendim kullanıyorum ne delay yedim ne başka bir ban genelleme yapacaksan elinde kanıtların ile genelleme yapmanı tavsiye ederim.

son cümlen çok yanlış kendim kullanıyorum ne delay yedim ne başka bir ban genelleme yapacaksan elinde kanıtların ile genelleme yapmanı tavsiye ederim.
ben 2,3 gün ban yemeden oynadım fakat şimdi ban yedim nedeni nedir val 5

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt