Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam discordda da sordum çalışıyor ama ban atıyor dediler donanım banı atıyormuş bugün içinde kullandınız mı ?
ben valoranttun lobisinde direk mouse kitlendi mouse gg oldu sandım sonra programa alt+f4 çekince düzeldi ama hiç bir ban yemedim yiyen olmuş ama şanslıydım heralde

dün gece oynamıştım bu sabah hesap banlanmış legit oynamama rağmen ama donanım banı yok
ben 1 haftadır yaklaşık oynuyorum toplasan 2 kişi hile dedi biri karşı takım ilk günüm idi sebebi biraz fazla rush attım hile ile 2. geçende oldu 2 yan yana adama ghost sıkarken birden diğerine kitlendi bizden biri izliomuş direk kapattım bide arkadan oynuom çok kill amacım yok 30 kill i geçmemeye çalışıyom 10 maçtan 6 sı 15-20 2si 20-25 2si 25-30 du hiç bir ban yemedim aktif kullandığım halde sen bence legit oynayamadın knk

dün gece oynamıştım bu sabah hesap banlanmış legit oynamama rağmen ama donanım banı yok
donanım banı gecikmeli geliyor, mesela şuan başka bir hesapla oynamaya çalışırsan val 51 hatası alıcaksın yüksek ihtimal, ha almıyosan bile birkaç gün içinde hwid ban işleniyor

75 fovda oynadım neck de idi belli olmuyordu
Wireframe falan var mıydı varsa normal eğer yoksa baya şansızsın git nazar boncuğu al :D
ben böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltirim
pcde onun çalışması için c++ programları yok dll'e özel c++ ları araştır ona göre olan vardır
donanım banı gecikmeli geliyor, mesela şuan başka bir hesapla oynamaya çalışırsan val 51 hatası alıcaksın yüksek ihtimal, ha almıyosan bile birkaç gün içinde hwid ban işleniyor
Ben baya şansızmışım ilk nesvalo aimbot için kaydolmuştum tam hwid geldiği gün oyuna girmişim hwid işlendiği tarihe baktımda şimdide akıllanmadım 3. hwid ban yedim ama birinde diğer diske atmıştım :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt