riot has applied a fix for intercept, there are no fixes until some experienced programmer manages to bypass it again.Hileyi enjekte ettikten sonra fare donuyor çalışmıyor nasıl çözrbilirim
aynBilgisayarınıza reset atın tekrar deneyin. Bazen otomatik yeniden başlatma devreye girmiyor.
Sorununuzu daha detaylı anlatırsanız ekip arkadaşlarımız yardımcı olurlar.
Windows defender ve güvenlik duvarı kapatıldığında sorunsuz çalışır evet
Yaşadığınız sorunu daha detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Ve mümkünse ekran görüntüsü yollayın.
o bende arada oluo pc yi yeniden başlatben böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltirimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hile Crâck li bi hile orjinal yapımcısı çözdüğünde dnspy ab onu en kısa zamanda crackler emin olyeni güncelleme ne zaman gelir kankam ?
aynFovu 500 e alırsan dağa taşa kitlenir en fazla 100 de kullanmanı öneririm kafaya kitlenmesi için tek tek sıkman gerekli yoksa kafaya gitmez mermi
hile fix kankaArkadaşlar öğlen kullandım mause dondu ve ban yedim kullanmadan 2 kere düşünün
Hocam en son dün girdim şuanda güncellemede sonu ne olur bilemem.hocam discordda da sordum çalışıyor ama ban atıyor dediler donanım banı atıyormuş bugün içinde kullandınız mı ?