ban atıyordu daha zormu ban yicez artık yoksa yine aynımı 5 6 elden sonra banmıBi kac hata vardı onlar duzeltildi.
ban atıyordu daha zormu ban yicez artık yoksa yine aynımı 5 6 elden sonra banmıBi kac hata vardı onlar duzeltildi.
Aynı hâlaban atıyordu daha zormu ban yicez artık yoksa yine aynımı 5 6 elden sonra banmı
kaç el dayanır max rage oynarsakAynı hâla
Çok surmez 4-5 ele yersin. Legit oynayıp immoya dia'ya kadar çıkanlarda oluyor.kaç el dayanır max rage oynarsak
hata dediğiniz 1920x1080 olmayan monitörde çalışmıyordu o mu düzeldi ?Çok surmez 4-5 ele yersin. Legit oynayıp immoya dia'ya kadar çıkanlarda oluyor.
alakası yoktur kankahata dediğiniz 1920x1080 olmayan monitörde çalışmıyordu o mu düzeldi ?
Hayırhata dediğiniz 1920x1080 olmayan monitörde çalışmıyordu o mu düzeldi ?
önceden ilk çıktığında rage oynamıştım baya immo ya kadar çıktım tam radiant olucaktım ban yedim şansmıydı veya ilk çıktığında bu kadar kişi kullanmadığı içinmi
Alakası yok, hiç hile kullanilmamış bir bilgisayarda acın hileyi gene oynarsınız o kadar oyun.önceden ilk çıktığında rage oynamıştım baya immo ya kadar çıktım tam radiant olucaktım ban yedim şansmıydı veya ilk çıktığında bu kadar kişi kullanmadığı içinmi