efi yaptıktan sonra bütün kodları doğru girdikten sonra kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası alıyorum eğer neden aldığımı biliyorsan yardım et plss kaç gündür youtube da araştırıyorum ama hata düzelmiyorKonuda yazılım anlatım ve, videolu anlatım mevcut eğer hala buna rağmen yapamıyorsanız elimizden gelen pek birşey yok.
efi yaptıktan hemen sonra succes succes diye mavi ekranın hemen ardın kişisel bilgisayarın bir sorunla karşılaştı diyor sebebi ne bilen varsa söylesin bütün yöntemleri denedim ve bir sonuca varamadım 3 arkadaş 3ümüz birden bu sorunu alıyoruz pls yardım arklar @L3Gniye isimi değişip duruyor aynı hile değil mi
Kurallara uymadığın için banlandın. Banın açılmayacak. Sürekli olarak ne zaman gelecek ne zaman güncellenecek diye kurallara aykırı sorular sordun.ne zaman güncelencek bilgi verebilrmisiniz birde dc den de banlamışsınız nie banladınız acaba
valomu güncellendi?Kurallara uymadığın için banlandın. Banın açılmayacak. Sürekli olarak ne zaman gelecek ne zaman güncellenecek diye kurallara aykırı sorular sordun.
Okuma yazman yok galiba. Güncellenseydi çalışıyor yazardı.valomu güncellendi?
Senin okuman yazman yok sanırım. Adam valoya mı güncelleme geldi yazmış?Okuma yazman yok galiba. Güncellenseydi çalışıyor yazardı.
?Senin okuman yazman yok sanırım. Adam valoya mı güncelleme geldi yazmış?