efi shell ekranında böyle kalıyor del tuşuna basıyorum bilgisayar tepki vermiyor yardım edermisiniz @L3G

Konuda yazılım anlatım ve, videolu anlatım mevcut eğer hala buna rağmen yapamıyorsanız elimizden gelen pek birşey yok.
efi yaptıktan sonra bütün kodları doğru girdikten sonra kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası alıyorum eğer neden aldığımı biliyorsan yardım et plss kaç gündür youtube da araştırıyorum ama hata düzelmiyor

beyler en fazla 6 el dayandırıyor bence spoof atmaya vb formata değmez gibi ilk çıktığında immo3e kadar yükseldm sonra 1 2 gün sonra ban yedim ve spoofladım tekrar açtığım max 6 el dayandı

niye isimi değişip duruyor aynı hile değil mi
efi yaptıktan hemen sonra succes succes diye mavi ekranın hemen ardın kişisel bilgisayarın bir sorunla karşılaştı diyor sebebi ne bilen varsa söylesin bütün yöntemleri denedim ve bir sonuca varamadım 3 arkadaş 3ümüz birden bu sorunu alıyoruz pls yardım arklar @L3G

ne zaman güncelencek bilgi verebilrmisiniz birde dc den de banlamışsınız nie banladınız acaba

ne zaman güncelencek bilgi verebilrmisiniz birde dc den de banlamışsınız nie banladınız acaba
Kurallara uymadığın için banlandın. Banın açılmayacak. Sürekli olarak ne zaman gelecek ne zaman güncellenecek diye kurallara aykırı sorular sordun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kurallara uymadığın için banlandın. Banın açılmayacak. Sürekli olarak ne zaman gelecek ne zaman güncellenecek diye kurallara aykırı sorular sordun.
valomu güncellendi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt