Benim kimseye bir şey olduğum yok sana tavsiyem biraz IQnu ve kendini geliştirmen.Sen neden her satıcıya marul oluon adamın sattığı hile ud senin berbat colorbotlarına benzemez.
Benim kimseye bir şey olduğum yok sana tavsiyem biraz IQnu ve kendini geliştirmen.Sen neden her satıcıya marul oluon adamın sattığı hile ud senin berbat colorbotlarına benzemez.
yorum ıcın tesekkurler1 günlük satın aldım key süresi bittiğinde deneyimlerimi paylaşacağım. Şuan 6 maç oldu eko yücelik full MVP. Şimdilik söylüyebileceğim şey aimbotu kötü biraz o yüzden başka bir aimbotla bu hilenin ESPsini bir kullanıyorum çok iyi oldu.
bilgisayarınızda hile exesini tutmadıgınız için tespıt edılme oranı daha düşük oluyor sebebı bu. hileyi calıstrdıktan sonra flash bellek sıstemde kendını otomatık kapatıyorusb flash neden gerekli?
peki flaş bellek olmadan çalıştırabilir miyiz?bilgisayarınızda hile exesini tutmadıgınız için tespıt edılme oranı daha düşük oluyor sebebı bu. hileyi calıstrdıktan sonra flash bellek sıstemde kendını otomatık kapatıyor
hayır sadece usb gerektiriyorardinıo ıle mı bunlar ?