hocam alımlarda 10 15 lira gibi indirimler oluyomu acaba

hocam alımlarda 10 15 lira gibi indirimler oluyomu acaba
haftalık satın alımında kucuk bır ındırım yapabılırım ama gunlukte falan yapamam kral
Undetectable kelimesinin anlamını biliyorsundur umarım ve kimse öyle bir sistem yapamaz ve o cümlem içinde "şuan için evet" cevabını kullanman garip geldi.
hocam sen yazılımlarını satmaya devam et bnde kndı yazılımlarımı. bnce bır satıcının diğer satıcının konusuna gelıp kelıme yapması hoş değil. en azından biz kımsenın satıs konusuna gıdıp bırseyler yazmıyoruz
31.12.2022

Son düzenleme:
haftalık satın alımında kucuk bır ındırım yapabılırım ama gunlukte falan yapamam kral

hocam sen yazılımlarını satmaya devam et bnde kndı yazılımlarımı. bnce bır satıcının diğer satıcının konusuna gelıp kelıme yapması hoş değil. en azından biz kımsenın satıs konusuna gıdıp bırseyler yazmıyoruz
İnsanlara yanlış bilgi verirsen bu kandırmak demektir.İnsanlara doğru bilgi verirsen zaten senin konuna yazı yazmam.

iyi satışlar abim ben referansım kalitenin tek adresi
Görsel
riot hop kardeşim 40 vur vur sonra ban yeme gel az konuşak senlen ya Xd

İnsanlara yanlış bilgi verirsen bu kandırmak demektir.İnsanlara doğru bilgi verirsen zaten senin konuna yazı yazmam.
Valorant SOFTHUB HACK sorunsuz bir şekilde faliyet göstermektedir. diorum kı sisteminiz acıklamada yazılanlara uygunsa sorunsuz calısacaktır.
Diğer valorant hileleri ile karıştırmayın; diorum kı snn gibilerinin sıtelerınde 5-10 tane bulundurdugu valorant hileleri ile karıştırmayın!!!!
benzersiz güvenliği ile siz kullanıcılara %100 güven sağlamaktadır. diorumkı benzersız guvenlıgı ile siz müşterilerim kendinizi %100 güvende hissedeceksiniz!!! bak burası onemlı hıssedeceksınız...

Valorant SOFTHUB HACK sorunsuz bir şekilde faliyet göstermektedir. diorum kı sisteminiz acıklamada yazılanlara uygunsa sorunsuz calısacaktır.
Diğer valorant hileleri ile karıştırmayın; diorum kı snn gibilerinin sıtelerınde 5-10 tane bulundurdugu valorant hileleri ile karıştırmayın!!!!
benzersiz güvenliği ile siz kullanıcılara %100 güven sağlamaktadır. diorumkı benzersız guvenlıgı ile siz müşterilerim kendinizi %100 güvende hissedeceksiniz!!! bak burası onemlı hıssedeceksınız...
Türkçen baya iyi ünlem işaretlerini gereksiz kullanmanı tavsiye etmem.Yukarıda sorduğumda undetectable dediğin için sana böyle bir yorum yaptım.Müşterilerin güvende hissetmeye devam etsin o zaman iyi satışlar sana.

Türkçen baya iyi ünlem işaretlerini gereksiz kullanmanı tavsiye etmem.Yukarıda sorduğumda undetectable dediğin için sana böyle bir yorum yaptım.Müşterilerin güvende hissetmeye devam etsin o zaman iyi satışlar sana.
Merak etme biz müşterilere karşı her zaman şeffaf davranıyoruz.

j4au2bx.jpg

Sen neden her satıcıya marul oluon adamın sattığı hile ud senin berbat colorbotlarına benzemez. 🤣

Valorant SOFTHUB HACK sorunsuz bir şekilde faliyet göstermektedir. Diğer valorant hileleri ile karıştırmayın; benzersiz güvenliği ile siz kullanıcılara %100 güven sağlamaktadır.

Web Sitemiz:

Discord Grubumuz:

Softhub hack‘ı kullana bilmek için Flash belleğe ihtiyaçınız vardır!!

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 10/11 Pro – Home Tüm Sürümleri –

Softhub Hack Özellikleri
Esp
2d box
Skeleton
Healt Bar
Snaplines
Eyes Direction
Eliminaton Team
Info​
Aim Assıst
Head – Neck – Body