kuxxy8
Banned
bi kaç gün sonra açıulıyor zaten banım
102 verme sıklığı neMerhaba arkadaşlar sevgili adminler forumda paylaşılan bir emulatoru hatalarını düzeltip 2 3 şey ekleyip size sunmaya karar verdim ben kullandıgımda bi kaç hata almıştım 102 falan neyse fazla uzatmadan vereyim
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GUİ SS:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
No res dir diye düşünüyorum arkadaş attıgında no res demişlerdi ben bazı kişiler gibi paste leyip 2 3 hata düzeltip satmıyorum foruma bi katkım olsun diye çabalıyorum
2 dakkada bi atar102 verme sıklığı ne
HAHAHAHAHAHA kıskandın mı yarmakonuyu uplamayın ai emu
aynen 2 maça perma atan ai + paste emuyu kıskandımHAHAHAHAHAHA kıskandın mı yarma
seninki 1 maç ortasında atiyor aıpuhdwayoudgbwadipıoawdwaaynen 2 maça perma atan ai + paste emuyu kıskandım
Does it work?Hello everyone, dear administrators, I've decided to fix some bugs and add a few things to an emulator that was shared on the forum before presenting it to you. I encountered a few errors, around 102, when I used it. Anyway, without further ado, here it is.
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GUI FAQ:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
I think it's a no-res file; when my friend posted it, they said no-res. I'm not like some people who just paste, fix 2 or 3 mistakes, and sell it; I'm trying to contribute to the forum.