Valorant Emulator

Ragetullahxdd

Rage Derler
Banned
Merhaba arkadaşlar sevgili adminler forumda paylaşılan bir emulatoru hatalarını düzeltip 2 3 şey ekleyip size sunmaya karar verdim ben kullandıgımda bi kaç hata almıştım 102 falan neyse fazla uzatmadan vereyim
DW:
VT:
GUİ SS:
No res dir diye düşünüyorum arkadaş attıgında no res demişlerdi ben bazı kişiler gibi paste leyip 2 3 hata düzeltip satmıyorum foruma bi katkım olsun diye çabalıyorum

Merhaba arkadaşlar sevgili adminler forumda paylaşılan bir emulatoru hatalarını düzeltip 2 3 şey ekleyip size sunmaya karar verdim ben kullandıgımda bi kaç hata almıştım 102 falan neyse fazla uzatmadan vereyim
DW:
VT:
GUİ SS:
No res dir diye düşünüyorum arkadaş attıgında no res demişlerdi ben bazı kişiler gibi paste leyip 2 3 hata düzeltip satmıyorum foruma bi katkım olsun diye çabalıyorum
neler ekli taks fln mı?

DW:
VT:
GUİ SS:
yaw rage yeter budamı geliştirilmiş yoksa:haha:

Can you create an AP server version or send the source code?

Bir AP sunucu sürümü oluşturabilir misiniz veya kaynak kodunu gönderebilir misiniz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt