Valorant EFI Spoofer (American Megatrends anakartlar için)

RAID yöntemi serialleri değiştiriyor gençler. uygun driver bulduktan sonra istediğinizi yapabilirsiniz. kendim denedim 1 aydır ban v.s yok

İnanmayan vardır ama gerçekten çalışıyor neredeyse 2 gün oldu hala bir sorun yok. Bugün risk alıp denemek için hile açtım val 5 alıp banlandım sonra yeniden başlatıp girmeyi denedimde giriliyordu. B450mk II anakartım

Aga denedim çalıştı şimdilik her şey gönlünce olsun çok teşekkür ederim büyük lütuf bu tasarladığın spoofer çok teşekkürler ellerine sağlık

VAL5 verdi kanka umutlanmıştım meğer ama olmadı yalnız format/bios yapmadan denedim van152 veriyordu o kalktı val5 veriyor

Val 5 in tek çözümü raid galiba anakart desteklemiyorsa raidi veya iki ssd yoksa geçmiş olsun diyelim…

Arkadaşımda denedik 4 gündür oynuyor rahat yani
Bu yapanlar nasıl yapmış anlatın da bizde yapalım aga arkadaşın 4 gündür oynuyorsa ne yapmışta oynuyor ekstra bir şey mi yapmış onu söyle bari format/bios mu yapmış ekstra spoof mu kullanmış raid mi atmış ne yapmış bizde denedik zaten benzer cihazlarda işe yarıyormuş bizde olmadı yani bir anlatın da görelim aga

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt