Valorant EFI Spoofer (American Megatrends anakartlar için)

discord varmı hocam ? ben tam anlamadım ne yapcağımı yardımcı olursan çok iyi olur
Serialler degişiyor bro Van 152 geciyorum poligon bitirip derecesi atarken ilk elden val 5 veriyor delaya düşürüyor çozumu varmi
VAN 152 formatsızmı geçiyor yoksa format atıyormusun

Son düzenleme:
discord varmı hocam ? ben tam anlamadım ne yapcağımı yardımcı olursan çok iyi olur

VAN 152 formatsızmı geçiyor yoksa format atıyormusun
kanka discord var sana anlatırım ama bu method tek başına yeterli olmuyor o yüzden boşuna uğraşmışm olursun

It works, but when you get into game with new account you get.
VAN: RESTRICTION
Your account doesn't meet the minimum requirements to play the game.
TPM 2.0 Enabled
Secure Boot Enabled

And with Secure Boot you can't spoof. Any working solution?

Merhaba, Secure boot zorunluluğu geldi efiyi secure boot açıkken yapmanın yolunu bulursam paylaşacağım şuan yaptığınızda büyük ihtimalle Invalid Signature gibi bir hata alırsınız maalesef şuan fix.
++ Bazı kullanıcılar daha önceden secure boot açıkken girilmiş hesaplarla secure boot kapalı oynayabildiğini söylemiş denemedim henüz

Merhaba, Secure boot zorunluluğu geldi efiyi secure boot açıkken yapmanın yolunu bulursam paylaşacağım şuan yaptığınızda büyük ihtimalle Invalid Signature gibi bir hata alırsınız maalesef şuan fix.
++ Bazı kullanıcılar daha önceden secure boot açıkken girilmiş hesaplarla secure boot kapalı oynayabildiğini söylemiş denemedim henüz
haydaaaa amk

valorant açılış ekranında takılı kalmaya başladı secure boot açmam mı gerekiyor yani

bana yardımcı olacak varmı discord üzerinden ücretli ücretsiz ?

ben secure boot açmadan oynuyorum nasıl oluyor la
pc secure boot destekliyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt