beyler nasıl mesaj kasabilirim bronz olmam lazım
şuan yapmaya calistiginiz yorum kasmaktirhaberinizolsn konuyla alakasiz yorum atmayin ban yersiniz 1 2 forumda da yorum kasmaya calisiordunuz raporlamadim ama bidaha görürsem raporlarimşu mavi ekran çözümü yok mu ya
What are you talking about? lol your lost in life my friend.The comment you're trying to make right now is to make a comment. Don't post irrelevant comments.
knk bütün konulara konu ile ilgili yorum yapıyorum burada da tavsiye istedim sıkıntı yokşuan yapmaya calistiginiz yorum kasmaktirhaberinizolsn konuyla alakasiz yorum atmayin ban yersiniz 1 2 forumda da yorum kasmaya calisiordunuz raporlamadim ama bidaha görürsem raporlarim
ne anlatıyon sen ya 5 temmuzda foruma kayıt olmuşsun 2020den beri forumdayım mesaj mı kasıcam 50 kişi mavi ekran yazmış bende de aynı sorun varşuan yapmaya calistiginiz yorum kasmaktirhaberinizolsn konuyla alakasiz yorum atmayin ban yersiniz 1 2 forumda da yorum kasmaya calisiordunuz raporlamadim ama bidaha görürsem raporlarim
hardcoded things like a signatures generally same on all win 10 versionsAnyways.... back to the Subject...
Blue screen problem...
Any fix joi? (Is it because a winversion is staticly hardcoded into it?)
ben raporladım xdşuan yapmaya calistiginiz yorum kasmaktirhaberinizolsn konuyla alakasiz yorum atmayin ban yersiniz 1 2 forumda da yorum kasmaya calisiordunuz raporlamadim ama bidaha görürsem raporlarim