BruceWayne
Diamond Üye
Nevr a good signThe cheat was DT, for your information, when it was shared last week, I had played since the first day, I had not been banned safely, I played maybe 50 games, but I entered today after the cheat was updated, I ate hwid in the 2nd game, it is announced to those who use spoff, if there is no spoff.
olum son anda lan valla eyw bro cansın <33333Hile DT oldu haberiniz olsun geçen hafta paylaşıldığı zaman ilk günden bu yana oynamıştım safe bir şekilde ban yememiştim yaklaşık belki de 50 oyun oynamışımdır ama bugün hile güncellendikten sonra girdim 2.oyunda hwid yedim kullananlara duyrulur spoff yoksa bulaşmayın
Önemli değil umarım hile konusunu güncellerler çünkü deneme amaçlı format attım tekrar oynadım ilk elden ban yedim daha kullanamadan önce ki güncellemeden önce çok iyidi 50 oyun atıp ban yememiş ve devam ediyordum güncellemeyle gitmiş anlaşılan bende spoff olduğu için sorun olmuyor ama olmayanlar kullanmasınolum son anda lan valla eyw bro cansın <33333
Knk hangi spoofer kullanıyosunÖnemli değil umarım hile konusunu güncellerler çünkü deneme amaçlı format attım tekrar oynadım ilk elden ban yedim daha kullanamadan önce ki güncellemeden önce çok iyidi 50 oyun atıp ban yememiş ve devam ediyordum güncellemeyle gitmiş anlaşılan bende spoff olduğu için sorun olmuyor ama olmayanlar kullanmasın
https://cheatglobal.com/konu/valorant-spoofer.26726/ ben bununla 5 defa kaldırdım ve cidden kaldırıyor kartım gigabyteKnk hangi spoofer kullanıyosun