Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unknown.png

Hilenin Durumu: 26.11.2021 Undetected
Show/Hide Cheat Menu : INSERT
Crâcked By @Soft @SiyahS4ncak @XMAR

DLLDuty Aimbot+ESP WallHack [UI Page]
CheatGlobal Loader Download

Nasıl Yapılır?
1.
Önce valorant'ı açın ve oyuna girin.
2. Daha sonra buradan CG Loader'i indirin.
3. CG Loader'i yönetici olarak çalıştırın.
4. Bu sayfaya gelip hileyi çalıştır butonuna basın.
5. Biraz bekleyin hile açılınca key kısmına "CheatGlobal" yazın.
6. Menü otomatik olarak açılacaktır. Ayarlarınızı yapın.
7. Menüyü sadece lobby'de açın oyunda açmayın.
8. Ayarlarınızı yaptıktan sonra oyuna girin hilenin tadını çıkarın.

Hata Çözümü İçin Bunları İndirin
1.

2.
3.
Bunları indirin sorun çözülecektir.

Hilenin Özellikleri

ESP Duvar Arkası Görmek Wall Hack
ESP İskeleti
ESP Kutusu
ESP Adı
ESP Sağlık Çubuğu
ESP Mesafesi
ESP Takımı
ESP Her zaman göster veya limitle
AimBot Otomatik Nişan Almak
Aimbot
Aim Visible
Aim Smooth
FOV Crosshair

Videolu Anlatım

Biz Kimiz?
Arkadaşlar normalde Crâck sektörüne ara verip reverse engineering alanındaki çalışmalarımızı
bırakmıştık ancak bu valodll denilen engelli arkadaşımız bize enduty'i paylaş devamlı türk hilelerini kırıyorsunuz dedi
Şimdi bu arkadaşa bu konu ile çok güzel bir cevap vermiş olacağımıza inanıyoruz. Sizler için devamlı bu tarz çalışmalarımızı
sürdüreceğiz. Uzun süre Crâck gelmeyebilir. Bu zirvede bırakacağımız son nokta olabilir çünkü. Hepinizi seviyoruz, sağlıcakla kalın
IMG_0918.png

Oyuna Girdiğim an ban yedim knk

Son düzenleme:
Sitemde sabahtandır riskli güncelleniyor durumda ve emin ol böyle şeyler benim hoşuma gidiyor sonuçta onlar yapar developer fixler böyle devam eder Crâck ürün kullanan biri olarakta saygım var böyle şeylere ve merak etme satışlarım iyi beni çok etkilemiyor Crâck durumları çünkü tek ürüne bağlı devam etmiyıorum. Senin gibi kıskanç çok insan olduğuna eminim sonumu isteyen fakat merak etme herşey yolunda :)

mpNK8oS.jpg

Sitemde sabahtandır riskli güncelleniyor durumda ve emin ol böyle şeyler benim hoşuma gidiyor sonuçta onlar yapar developer fixler böyle devam eder Crâck ürün kullanan biri olarakta saygım var böyle şeylere ve merak etme satışlarım iyi beni çok etkilemiyor Crâck durumları çünkü tek ürüne bağlı devam etmiyıorum. Senin gibi kıskanç çok insan olduğuna eminim sonumu isteyen fakat merak etme herşey yolunda :)
zorrrrrrrrrrrrrrrrrrt

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sancaktan beklenicek haraket yavaş kanka hile bırakmadınız "3

Oh boş yapma dcde böyle konuşmuyordun ne tür bir değişik adamsın halen çözemedim. Türk hilesi kırıyormuşuz'da falan filan :D zort

Oh boş yapma dcde böyle konuşmuyordun ne tür bir değişik adamsın halen çözemedim. Türk hilesi kırıyormuşuz'da falan filan :D zort
Helal sozünün eriymişsin tebrik ederim.

Ne dememi bekliyorsunuz amk oturup ağlıyımı evet kırmadan önce kırabiliyorsan kır 2 3 türkün hilesini kırdın anca dedim. ve haklıydım sende kırdın haksız olduğumu gösterdin tebrik ettim hayır ne istiyorsunuz küfür mü edeyim boş yere kavga mı edelim ne kazanacaz ?

Bundan zevk alacağınızı da biliyorum belki ama gerek yok helal olsun yani kırmışsın tebrik ederim. globalde kırabiliyormuşsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt