Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellerine sağlık pek keyiflendim şu herif keklenince xD

Bunu yazarken sıfatu eşgalinin bu olduna yemin edebilirim
msNJXAl.png

Nası bi adam olduğunu çözemedik valla .d kurnazlık sinsilik ama sonun yakın merak etme az kaldı enez krdş

he bu arada kesin detect olmuştur inanıyoz .d

+Olarak iş baltalama demiş ama forumda bwh reselleri olduğumu bildiği halde reseller alıp forumda fahiş fiyatlarda satış yapmıştı :D

Tebrik ederim, benede diyorum neden dt oldu xd

Merak ettiğim içindeki spooferide cracklediniz mi çalışıyor mu ?

Hakaret yakışmamış gayet mantıklı bir şey söylüyorum yapabiliyorsanız yapın ve paylaşın görelim boş tehtit veya karalama boşa oluyor bak yamışsın bize tebrik ettik helal.
Hakaret forum kurallarına göre yasak bilgin olsun.
Aynen DT oldu aynen kimse kullanmasın diye yalan soyliyim aynen kenks aynen😂

Bunu yazarken sıfatu eşgalinin bu olduna yemin edebilirim
msNJXAl.png

Nası bi adam olduğunu çözemedik valla .d kurnazlık sinsilik ama sonun yakın merak etme az kaldı enez krdş

he bu arada kesin detect olmuştur inanıyoz .d
Sitemde sabahtandır riskli güncelleniyor durumda ve emin ol böyle şeyler benim hoşuma gidiyor sonuçta onlar yapar developer fixler böyle devam eder Crâck ürün kullanan biri olarakta saygım var böyle şeylere ve merak etme satışlarım iyi beni çok etkilemiyor Crâck durumları çünkü tek ürüne bağlı devam etmiyıorum. Senin gibi kıskanç çok insan olduğuna eminim sonumu isteyen fakat merak etme herşey yolunda :)

Sitemde sabahtandır riskli güncelleniyor durumda ve emin ol böyle şeyler benim hoşuma gidiyor sonuçta onlar yapar developer fixler böyle devam eder Crâck ürün kullanan biri olarakta saygım var böyle şeylere ve merak etme satışlarım iyi beni çok etkilemiyor Crâck durumları çünkü tek ürüne bağlı devam etmiyıorum. Senin gibi kıskanç çok insan olduğuna eminim sonumu isteyen fakat merak etme herşey yolunda :)
zooooorrrrttttttttttttttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt