yazım hatası yapmak diye bişey vardır biz insanız ve hatalar yapabiliriz boş yere burdan alıntı çıkartmaya gerek yok
şahsen "undetected" bile yazamayacak kadar ingilizcesi olmayan birisinin c++ hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
yazım hatası yapmak diye bişey vardır biz insanız ve hatalar yapabiliriz boş yere burdan alıntı çıkartmaya gerek yok
şahsen "undetected" bile yazamayacak kadar ingilizcesi olmayan birisinin c++ hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bunu UC ve github'da var demen dahada üzdü Bu driver kullanan hile kaffain bu kaynak kodun size tamamını ben hediye edeceğim eğer bunu uc ve github'da bulursanız teşekkürler.attığın halde değil artık bazı kısımlarını değiştirdim denedim kendimiz 3 kişiyiz ve çalıştırdık bu driver zaten UC ve Github da var biliyosun sende bunu sadece değişirmek gerekliydi
yazım hatası değil, ingilizce bilmediğini ağzınla söylemişsin.yazım hatası yapmak diye bişey vardır biz insanız ve hatalar yapabiliriz boş yere burdan alıntı çıkartmaya gerek yok
hocam ingilicez bilmiyorum demek kod okumayı bilmiyorum demek değildir insanlara eleştiri yaparken 2 defa düşünen teşekkürleryazım hatası değil, ingilizce bilmediğini ağzınla söylemişsin.
ingilizce bilmiyorsan ingilizce olan kodu nasıl okuyorsun?hocam ingilicez bilmiyorum demek kod okumayı bilmiyorum demek değildir insanlara eleştiri yaparken 2 defa düşünen teşekkürler
tamam knk en iyi sensin bbingilizce bilmiyorsan ingilizce olan kodu nasıl okuyorsun?
hocam tabkikide deneyin başarı sonuç alabilirseniz bana discorddan geri dönüş yapın discord.gg/valorantcheatEline sağlık bilgi için teşekkürler deniyelim bakalım
evet doğru diyorsun 1 2 günlük işi 2 haftada hiç bir şey yapmadın bende ufak tekef güncelleme yaparak saldım buraya çünkü projeye destek olan yok bende salıyorum elimden gelen budurBunu UC ve github'da var demen dahada üzdü Bu driver kullanan hile kaffain bu kaynak kodun size tamamını ben hediye edeceğim eğer bunu uc ve github'da bulursanız teşekkürler.