Open Source [Valorant] Developerlar Toplanin Si̇ze Güzel Dri̇ver Hedi̇ye Edi̇yorum

uint64_t vgk = find_kernel_module(_("vgk.sys")); [bu kod bilenler bilir VGC anlık Devre dışı bırakır]

kernel module alıp vgk devre disi birakmakmi helal king boyle devam et
kral yeni başlıyoruz daha neler neler atıcam buraya takipte kal

haklısın hocam zahmetli iş baya istanbul taraflarında bunların dersini veren bir yer varmı bildiğiniz yada direk sanal alabileceğimiz bir ders vb
ders olarak alamazsın bu REVERSER bir durumdur oyunun açıklarını kullanıyoruz sonuç olarak valorantın SDK sını çekerek yapılıyor DUMP atmayı bilen adamların hayat şartları sağlamdır bunu bilin

ders olarak alamazsın bu REVERSER bir durumdur oyunun açıklarını kullanıyoruz sonuç olarak valorantın SDK sını çekerek yapılıyor DUMP atmayı bilen adamların hayat şartları sağlamdır bunu bilin
tamamdır canım teşekkür ederim

canımın içi benim sen acyi suspendleyemezsin suspendlersende hiçbi işine yaramaz oyun açıkken suspendledin diyelim inject için ac suspendlendiği için direk atılırsın atılmıyosan suspendlenmiyo demek hadi suspendliyosun diyelim driver maplendikten sonra suspendlesen ne suspendlemesen ne ac kapatmak diye bişey yok unut hele gösterdiğin func get kernel module base ya o dahada komik vgknin kernel adressi alip nababilirsin esek

canımın içi benim sen acyi suspendleyemezsin suspendlersende hiçbi işine yaramaz oyun açıkken suspendledin diyelim inject için ac suspendlendiği için direk atılırsın atılmıyosan suspendlenmiyo demek hadi suspendliyosun diyelim driver maplendikten sonra suspendlesen ne suspendlemesen ne ac kapatmak diye bişey yok unut hele gösterdiğin func get kernel module base ya o dahada komik vgknin kernel adressi alip nababilirsin esek
sallamasyon yapma knkam be bu kadar ucuz olmayın bilgini olan adamların yapacağı bişey sallamasyon bilgisi olanların değil teşekkürler

Bu
Ö eşşek lafını bana dediysen ic ooc * deliğini genişletme hakkında planlarım var bu tavırla destek vermesen daha iyi olr

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt