Spoffer hwid ban için diye biliyorum delay banda da ise yarıyor mukanka spooferla kaldırabilirsin anca manuel kaldırma yöntemleri var ama onları bilmiyorum ama spoofer olarak nova spoofer önerebilirim
Delay ban hwid ban zaten ?Spoffer hwid ban için diye biliyorum delay banda da ise yarıyor mu
tabii ki kanka her türlü banı kaldırıyorSpoffer hwid ban için diye biliyorum delay banda da ise yarıyor mu
Aynen kardeşim hesap banı felanda kaldırıyor.tabii ki kanka her türlü banı kaldırıyor
dostum hesap banı kaldırıyor dediğimi göremiyorum her türlü ban derken kastettiğim şey van152 van5 delay banı bunları kapsıyor her türlü dediğim şeyAynen kardeşim hesap banı felanda kaldırıyor.
Sen ne ara kesin kaldiriyor gibi yorumlara basladin ? Gecenler de spoofer arayisindaydin sankidostum hesap banı kaldırıyor dediğimi göremiyorum her türlü ban derken kastettiğim şey van152 van5 delay banı bunları kapsıyor her türlü dediğim şey
2 günde 200 mesaj kasan adama ne laf anlatıyon kanka bosver ban yedi hala akıllanmadıSen ne ara kesin kaldiriyor gibi yorumlara basladin ? Gecenler de spoofer arayisindaydin sanki
tamam arıyordum yorumlarda önerdiler bir arkadaş invision cheatsin spooferini önerdi bir diğeri de nova spooferi aldım kullandım gerçektende kaldırdı ayrıca eğer önerdiğin bildiğin bir spoofer varsa keşke o benim açtığım konu altına yazsaydın kankamSen ne ara kesin kaldiriyor gibi yorumlara basladin ? Gecenler de spoofer arayisindaydin sanki