Defenderi kapatabilirsin ? Hic denedin miCG LOADER YÜKLİCEM AMA PC DEKİ DEFFENDER İZİN VERMİYOR NE YAPMALIYIM
denedim şeyden korkuyorum virüsten sıkıntı olmaz değil miDefenderi kapatabilirsin ? Hic denedin mi
internetten defender control yazıp indir ondan sonra defenderi kapat sorunsuz açılacaktır ama bu yorumun burayla ne alakası var kankamCG LOADER YÜKLİCEM AMA PC DEKİ DEFFENDER İZİN VERMİYOR NE YAPMALIYIM
Denememissin hocam belli ki. Cg loaderde sorun olmaz. Bilmedigin bir seyi indirme yeter. Gercek zamanli korumayi da kapatdenedim şeyden korkuyorum virüsten sıkıntı olmaz değil mi
Piyasa bende kardeşim rahat olunPiyasaya getirdigin yenilikler arasinda eve gelip kurulum yapman cok iyi.
Ayarlar virüs ve tedhit korumasından virüs korumasını ve bulut korumayı devre dışı bırak sonrasında loaderi liste dışı yapCG LOADER YÜKLİCEM AMA PC DEKİ DEFFENDER İZİN VERMİYOR NE YAPMALIYIM
benim de anakartım asus bana nova spoofer önerdiler önceden woofer kullanıyordum o desteklemiyormuş asusu novaya geçtim tıkır tıkır çalışıyor ne delay ban ne van152 van5 falan kalmadı kankam sana da şiddetle tavsiye ederimAsus anakartlar için ne önerirsiniz