qNuLL
Uzman Üye
- İletişim
dc qohne deneriz çözüm bulamazsanasrock a520m hvs
dc qohne deneriz çözüm bulamazsanasrock a520m hvs
hocam anakartım a520m hvs asrock format sırasında ethernet kablomu çekiyorum ve format atıyorum dah asonra bios en son spoof seriallerimi checkliyorum sonra oyunu indiriyorumMerhaba, anakartınızı ve format sırasında yaptığınız işlemleri öğrenebilirmiyim?
formatsız, oyunu silip yüklemeden, ftpm sb svm kapatıp açmadan one click seed changer spooferım mevcut ilgilenirsen. dc: beratt.ffröncelikle selamın aleyküm hayırlı günler diliyorum arkadaşlar sürekli valorantda 2 gün sonra ban yıyorum bu sorun neden oluyor bi görüşünüz varmıdır ghosty spooferı kullandım olmadı başka spooferlar kullandım olmadı checker da var değişiyor herşey bios up atıyorum spoof atıyorum oyuna giriyıorum ama 2 gün sonra ban atıyor bi yardım edermisiniz rica etsem
hocam şuanlık bi spoof durumum yok çalışıyor spooflar bişeyi yanlı şyapıyorumformatsız, oyunu silip yüklemeden, ftpm sb svm kapatıp açmadan one click seed changer spooferım mevcut ilgilenirsen. dc: beratt.ffr
adımlarında bir yanlışlık yok asrockta banını kaldıramazsın. baktığım kadarıyla tezek spooferlar kullanmışsın dediğim gibi bir tuş ile ban kaldıran spooferım mevcut sadece 10saniye sürüyor. iyi forumlar.hocam şuanlık bi spoof durumum yok çalışıyor spooflar bişeyi yanlı şyapıyorum
fiyat bilgisi alabilirmiyimadımlarında bir yanlışlık yok asrockta banını kaldıramazsın. baktığım kadarıyla tezek spooferlar kullanmışsın dediğim gibi bir tuş ile ban kaldıran spooferım mevcut sadece 10saniye sürüyor. iyi forumlar.
hocam anakartım a520m hvs asrock format sırasında ethernet kablomu çekiyorum ve format atıyorum dah asonra bios en son spoof seriallerimi checkliyorum sonra oyunu indiriyorum
adımlarında bir yanlışlık yok asrockta banını kaldıramazsın. baktığım kadarıyla tezek spooferlar kullanmışsın dediğim gibi bir tuş ile ban kaldıran spooferım mevcut sadece 10saniye sürüyor. iyi forumlar.
Git başka yerde kas yorumunu la kirletme konuyu rephahahahaa komiksin
hocam sizde bulunan ürünleri ben başka tedarekçiden yada başka bi yerden almışım zaten ama hala delayda kalıyorum checkerda sayılar felan değişiyor ama sknt çıkıyor sürekli lütfen buraya reklam değilde biraz bilgi vermek için gel