Valorant da sürekli delayda kalmak

hocam sizde bulunan ürünleri ben başka tedarekçiden yada başka bi yerden almışım zaten ama hala delayda kalıyorum checkerda sayılar felan değişiyor ama sknt çıkıyor sürekli lütfen buraya reklam değilde biraz bilgi vermek için gelin
değişmeeyen bişey vardır spoof hatalıdır yada sen format ve bios up/downu yanlış yapıyosundur eksiksiz yaparsan olmama ihtimali yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sınırsız var kendime ait fakat bi faydasını görmedim ne hilesi iyi ne spoofu kanka

yani tam hatırlamıyorum hocam ama yine fiyatı aynıydı bypassız spooflarda denedim fakat hiç bi faydasını görmedim max 2 gün sürüyor
hile dt zaten canım spoof tutuyor onu demek istiyorum kardeşim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
adımları yanlış yapıyorsundur spoofer gelecek belki yakında beklemede kal kardesim
reis şöyle söyliyim bu güne kadar sesli sessiz heryerde destek aldım konuya ufaktan hakimim her gün spoof atmam gerekiyor adımlarımı sana sayayım hemen 2 flashım 1 inde bios up yapıyorum format atıyorum diyerindede wub cart curt onları kapıyorum format içinde ethernet kablosunu çekiyorum formatı attıktan sonrada bios up yapıp spoof atıyorum sonrada oyunu indiriyorum

reis şöyle söyliyim bu güne kadar sesli sessiz heryerde destek aldım konuya ufaktan hakimim her gün spoof atmam gerekiyor adımlarımı sana sayayım hemen 2 flashım 1 inde bios up yapıyorum format atıyorum diyerindede wub cart curt onları kapıyorum format içinde ethernet kablosunu çekiyorum formatı attıktan sonrada bios up yapıp spoof atıyorum sonrada oyunu indiriyorum
tamamdır canım spoofu bekle

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt