Valorant colorbot hk.

bypasha

Bronz Üye
Arkadaşlar merhaba colorbot bayadir kullanıyorum ban yemiştim banım acildi sizce safe colorbot ayarı ne olmalı ve bildiğiniz bir colorbot var mı ai olmayacak colorbot olacak teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar merhaba colorbot bayadir kullanıyorum ban yemiştim banım acildi sizce safe colorbot ayarı ne olmalı ve bildiğiniz bir colorbot var mı ai olmayacak colorbot olacak teşekkürler şimdiden
colorbot ne kadar güvenilir emin değilim 2 pc ai aimbotlar daha safe gibi yani colorbotla report yersen ban yersin muhtemelen diye düşünüyorum

Yani illa para mı verecez 🤣ferrum 2pc mevcut obs udp ile yayın veriyorum ondan degildir ya ayarlarım kötüdür belki ama colorbota para verilmez bir extrasi yok zaten
ya hocam şuan emularda bile sorun var hepsi report yiyince ban yiyor yani colorbotun safesi olur mu emin değilim ama arduino makcu 2pc baya götürüyor diye duydum

ya hocam şuan emularda bile sorun var hepsi report yiyince ban yiyor yani colorbotun safesi olur mu emin değilim ama arduino makcu 2pc baya götürüyor diye duydum
1 ay oynadım bansiz sorunsuz belki de adarım çok yüksekti çünkü yani elimi oynatmıyordum mouse 5 hem trigger hem aim koymuştum ama
Bir türlü safe legit bi ayar bulamadım

1 ay oynadım bansiz sorunsuz belki de adarım çok yüksekti çünkü yani elimi oynatmıyordum mouse 5 hem trigger hem aim koymuştum ama
Bir türlü safe legit bi ayar bulamadım
en doğrusu şu smoothu baya arttır fov varmı bilmiyorum varsa onu baya küçük yap trigger açma ve ölmeye çalış bazen, amacın asla report yememek olcak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt