colorbot ne kadar güvenilir emin değilim 2 pc ai aimbotlar daha safe gibi yani colorbotla report yersen ban yersin muhtemelen diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba colorbot bayadir kullanıyorum ban yemiştim banım acildi sizce safe colorbot ayarı ne olmalı ve bildiğiniz bir colorbot var mı ai olmayacak colorbot olacak teşekkürler şimdiden
2 pc kullanıyordum reisim o yüzden tek pc zaten her türlü de 2 pcde nasıl yedim bilmiyom biraz belli oluyordu yanicolorbot ne kadar güvenilir emin değilim 2 pc ai aimbotlar daha safe gibi yani colorbotla report yersen ban yersin muhtemelen diye düşünüyorum
ondan olabilir hocam muhtemelen kullandığınız ürün dt oldu ama belki şu adam yardımcı olur @makcuturkiye2 pc kullanıyordum reisim o yüzden tek pc zaten her türlü de 2 pcde nasıl yedim bilmiyom biraz belli oluyordu yani![]()
Ücretsiz Open soruce reisimondan olabilir hocam muhtemelen kullandığınız ürün dt oldu ama belki şu adam yardımcı olur @makcuturkiye
ondan kaynaklıdır canoÜcretsiz Open soruce reisim
Yani illa para mı verecezondan kaynaklıdır cano
ya hocam şuan emularda bile sorun var hepsi report yiyince ban yiyor yani colorbotun safesi olur mu emin değilim ama arduino makcu 2pc baya götürüyor diye duydumYani illa para mı verecezferrum 2pc mevcut obs udp ile yayın veriyorum ondan degildir ya ayarlarım kötüdür belki ama colorbota para verilmez bir extrasi yok zaten
1 ay oynadım bansiz sorunsuz belki de adarım çok yüksekti çünkü yani elimi oynatmıyordum mouse 5 hem trigger hem aim koymuştum amaya hocam şuan emularda bile sorun var hepsi report yiyince ban yiyor yani colorbotun safesi olur mu emin değilim ama arduino makcu 2pc baya götürüyor diye duydum
en doğrusu şu smoothu baya arttır fov varmı bilmiyorum varsa onu baya küçük yap trigger açma ve ölmeye çalış bazen, amacın asla report yememek olcak1 ay oynadım bansiz sorunsuz belki de adarım çok yüksekti çünkü yani elimi oynatmıyordum mouse 5 hem trigger hem aim koymuştum ama
Bir türlü safe legit bi ayar bulamadım