vortexscript
Gold Üye
hattın takılı olduğu telefon kapalı. whatsapp web üzerinden bakıyoruz mesajlara.WhatsApp'ını niye koydun olm smsler durmaz
hattın takılı olduğu telefon kapalı. whatsapp web üzerinden bakıyoruz mesajlara.WhatsApp'ını niye koydun olm smsler durmaz
Anladım hocağimmmmmhattın takılı olduğu telefon kapalı. whatsapp web üzerinden bakıyoruz mesajlara.
birşeylerin değişmesi gerekiyor sadece bunu ben düşünmüyorum en azından Crâck attığın dosyayı paylaştığında sahibine aşağılayıcı kelimeler kullanmama kuralı gibi...satın almadan dosya paylaşımını ve dosya kontrolünü hangi yabancı sitede gördün mesela bana söylermisin dosya kontrolüne hiçkimsenin lafı olamaz satın alan kişilerin güvenliği için bu gerekli ama yabancı x siteler dosya kontrolü bile yapmıyor çünkü sen dosyayı onaylatmak için virüssüz bir dosya atıp o dosyayı sonradan değiştirebilirsin içerisine virüs koyabilirsin sonuçta bu kontrol sadece 1 kere yapılıyor.
@0xZahura kanka ağlamayı kes istersen burası senin ağlama duvarın değil. Ürününü koruyamıyorsun diye nasıl kuduruyorsun ama HAHAHAHAHAHAHA CheatGlobal'e 7-8 yıllık forum olan MH bile forum hakkında sahte karalama videoları çıkarttı ayağını kaydırmaya çalıştı CheatGlobal'in ayrıca son zamanlarda hem global yabancı üye ve satıcı çekmesi de forumun düşüşte değil yükselişte olduğunu gösteriyor bunu anlamayacak kadar safsan bir şey diyemem
Benim loaderimi kim nereye attı siz neyin kafasındasınız olum ben daha patlamadım ki neye ağlayayım neden ağlayayım uhu çekip gelmeyin adamı yalayacaksınız diye kendinizi niye mal durumuna düşürüyorsunuz arada bir 3-5 yorum sallıyorum ondada 15 yaş veled kitlesinin zorbalığına uğruyorum amk sizin yazdığınız şu yorumların bende sik ucu kadar etkisi yok ben söylüyorum benim hilemi kırdıysalar buraya atmamaları çok ayıp millet hala colorant gibi şeyler kullanmaya çalışıyor git yaladığın abilerine söylede paylaşsınlar benim hilemideZahura denen enayinin kudurması kadar komik bişi yok sjnxnndndn Olm mal mısınız la Crâck yiyorsunuz diye bu kuyruk acısı ne bence loaderlarınızı çok güvendiği iz müşterileriniz atıyor ama hadi hayırlısı
Akp zihniyetiyle aynı kafa bunlar amk konu nasıl benim 1 yıl önce patlayan çöp zahura liteye geldi
Bunca yazıyı boşuna yazdım birşeyleri insanlara anlatmak gerçekten zor herkesin bildiği kendine diyip ben yol alıyorum iyi forumlar.