Valorant Color Triggerbot | VortexScript

En son benim C# aimbotu kırmışlardı öyle muhabbetler dönüyordu insafa geldiler paylaşmadılar galiba :D @Dreamfancy nin bu konuda bilgisi olduğundan eminim adam sikine bile takmıyor ki buda forumun ileriye gitmesini engelliyor
sen çok içerlemisisn be kanka sanki kırılacak ürünü olan burda satmasın kırılmayan adamlar nasıl kırılmıyor istersen git bide bunu sorgula

2 nesil önceki versiyonu kırsa ne kırmasa ne aw
WEB BASED DİYORUM KARDEŞİM :cool::cool:
webbased.png

sen çok içerlemisisn be kanka sanki kırılacak ürünü olan burda satmasın kırılmayan adamlar nasıl kırılmıyor istersen git bide bunu sorgula
Kardeşim sen bu tibetin * niye yalıyorsun yalamıyorsan benim götümün dibinden niye ayrılmıyorsun niye içerleyeyim olum siz uhu falan mı çektiniz banane amına koyayım kırıyorsa kırsın Allah Allah ne garip bebesin sen ya :D Arada bir 3-5 yorum sallıyoruz götümüzün dibinde bitiyorsun sana kalsa biraz sonra intihar edicem

Kardeşim sen bu tibetin * niye yalıyorsun yalamıyorsan benim götümün dibinden niye ayrılmıyorsun niye içerleyeyim olum siz uhu falan mı çektiniz banane amına koyayım kırıyorsa kırsın Allah Allah ne garip bebesin sen ya :D
la konuya maydonez olan sensin hiç bi alakan yokken bende gerçekleri söylüyorum ne o zorunamı gitti
Forumda en köklü 2 aimbot var pekzscript ve Penta bunların geliştiricisi nyrex değil mi aw

Hastayım şuna 🙃

masyaf felanda hiç kırılmadı kanka, web based i ilk yapanda bu forumda kim onuda biliyoruz moonda ilk discord config sistemini yapmıştı oda baya başarılıydı

la konuya maydonez olan sensin hiç bi alakan yokken bende gerçekleri söylüyorum ne o zorunamı gitti

masyaf felanda hiç kırılmadı kanka, web based i ilk yapanda bu forumda kim onuda biliyoruz moonda ilk discord config sistemini yapmıştı oda baya başarılıydı
Masyaf çok t*şşaklı ya Crâck yemesi çok zor

En son benim C# aimbotu kırmışlardı öyle muhabbetler dönüyordu insafa geldiler paylaşmadılar galiba :D @Dreamfancy nin bu konuda bilgisi olduğundan eminim adam sikine bile takmıyor ki buda forumun ileriye gitmesini engelliyor
sana ilk defa hak verdim yürü recep tayyip kılıçtaroğlu reis

Masyaf çok t*şşaklı ya Crâck yemesi çok zor
evet demek istediğim bu zaten kimseyi eleştirdiğim veya kötülediğim bi nokta yok adam gibi yaparsan kırılmaz, sonra gelip böyle konularda polemik yapıyorlar, yok loaderimi o attı bu paylaştı, bu kafayla yarın bi gün yine Crâck yicen zaten zahura reis cg ye gelsene bi ya bi bakalım senin son sürüme ne kadar sağlam yapmıssın xD

evet demek istediğim bu zaten kimseyi eleştirdiğim veya kötülediğim bi nokta yok adam gibi yaparsan kırılmaz, sonra gelip böyle konularda polemik yapıyorlar, yok loaderimi o attı bu paylaştı, bu kafayla yarın bi gün yine Crâck yicen zaten zahura reis cg ye gelsene bi ya bi bakalım senin son sürüme ne kadar sağlam yapmıssın xD
peki birşey dicem canım kardeşim bu loaderi kırıp bizzat bunu public edip riske atmaları yerine adamı uyarıp bak böyle böyle yapmışsın senin loaderin cg ye uygun değil! diyip paylaşmamaları daha sağlıklı olmaz mı niye milletin uğraşıp yaptığı birşeyi 2 dakkada leak edebiliyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt