LucaLight
Normal Üye
yok kanka başka tuşa da atamadım yinede çalışmıyorknk başka tuşa atayınca çalışmıyo anlamadım bende iyiki nb5 tuşu var
yok kanka başka tuşa da atamadım yinede çalışmıyorknk başka tuşa atayınca çalışmıyo anlamadım bende iyiki nb5 tuşu var
bende çalışıyoyok kanka başka tuşa da atamadım yinede çalışmıyor
çok iyi bir hile herkeze tavsiye ederimDetected olan hileyi başka biri buildlemiş bende paylaşmaya karar verdim.
Plat Eloda Legit bir şekilde oynanıyor şuanlık banlamadı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valorant oyununu açıp poligon kısmına girin.
Dosyaları RaR'dan çıkartın.
Skype.exe uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
Açılan CMD ekranına evt yazın ve oyuna girin bip sesi geldiğinde aimbot çalışmaya başlayacak.
-----------------------------------------------------------------------------
Çalıştırma tuşu MB5 bir kere basınca ses gelecektir tekrar basar iseniz kapanır.
Son olarak Secure Boot kapalı olmalıdır.
Düşman rengi MOR olmalıdır.
NOT: Çalıştırma tuşunu Config dosyasından değiştirebilirsiniz.
driver tam degil driver kurÇince bir hata veriyor.
Dostum bu kısımdan bu programı indiriyorsunbende mb5 yok ne yapabilirim?
ben bu hile ve türevlerini 2-3 deva çalıştırmaya kalktım ama bep sesi geliyor çalışmıyordu sonradan detected oldugunu öğrendim ama ban da yemedim acayip..ben bu hileden ban yemiştim geçen hafta içerisinde ve hesabımda hayli fazla skin vardı. hile çok düzgün çalışmıyor bu arada. çok dikkatli kullanman lazım. mesela seni izleyen birileri olduğunda hemen anlıyorlar. ancak sadece hesap banlandı. hw ban atmadılar. aynı hileyi farklı isimlerde çıkarıp birkaç özelliği değiştirip tekrar sürüyorlar piyasaya. lütfen araştırıp kullanın.