mikailk28
Silver Üye
config dosyasına girip toggle key i istediğin tuşa ayarlayabilirsinbende mb5 yok ne yapabilirim?
config dosyasına girip toggle key i istediğin tuşa ayarlayabilirsinbende mb5 yok ne yapabilirim?
hata mı veriyor tepki mi yok ?çalışmıyor
arayüz maalesef yok arka planda çalışıyor kapatmak istersen görev yöneticisinden exe dosyasını bulup görevi sonlandırabilirsinTamamdır. Hilenin arayüzü var mi yoksa sadece arkada mi çalışıyor?
oyunu tam ekran pencereli moda alabilir misin ?bendede çalışmadı bep sesi geliyor ama icraat yok.
config dosyası var ordan değiştirebilirsin tuşu.bende mb5 yok ne yapabilirim?
yeni bir hile sunacağım aim lock şeklinde onu beklerseniz sevinirimVanguard ban yedim
-Edit Yememişim o sirada hesaba arkadaş girmiş erken konuştum
-Edit 2 Kullanırken hiç ekstra bi aimbotluğunu hissetmiyosunuz çalışıp çalışmadığından emin bile olamadım sürekli mb5 tuşuna basıp basıp tur oynadım
çalışmıyorDetected olan hileyi başka biri buildlemiş bende paylaşmaya karar verdim.
Plat Eloda Legit bir şekilde oynanıyor şuanlık banlamadı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valorant oyununu açıp poligon kısmına girin.
Dosyaları RaR'dan çıkartın.
Skype.exe uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
Açılan CMD ekranına evt yazın ve oyuna girin bip sesi geldiğinde aimbot çalışmaya başlayacak.
-----------------------------------------------------------------------------
Çalıştırma tuşu MB5 bir kere basınca ses gelecektir tekrar basar iseniz kapanır.
Son olarak Secure Boot kapalı olmalıdır.
Düşman rengi MOR olmalıdır.
NOT: Çalıştırma tuşunu Config dosyasından değiştirebilirsiniz.
her türlü denedim çalışmadı işlemciniz intel mi bazı hileler hyper-v flan istiyor onlardan olabilir.hata mı veriyor tepki mi yok ?
arayüz maalesef yok arka planda çalışıyor kapatmak istersen görev yöneticisinden exe dosyasını bulup görevi sonlandırabilirsin
oyunu tam ekran pencereli moda alabilir misin ?
config dosyası var ordan değiştirebilirsin tuşu.
Aga adam yazmışya config dosyasından değiştirebilirsiniz diye.bende mb5 yok ne yapabilirim?
?Aga adam yazmışya config dosyasından değiştirebilirsiniz diye.