Satıyorum Valorant Color Aimbot - Smooth Aimbot, Recoil Control, Astra Fix - $60

Fantasy ile geçmişte bir tartışmamız oldu evet ama kötü noktalara asla taşınmadı oturup konuştuk artık bir sorunumuz yok. Ayrıca hala kavgalı olsak bile ürününe laf etmem gerçekten private ürünler de fazlasıyla başarılı.
piyasaya yeni giren çocuklarla iş yapacağınıza böyle sağlam adamlarla iş yapın kafanız rahat olsun :)

bu forumda kendimi bildim bileli fantasy vardır zamanında çok güzel projelere imza atmıştı eminim bu da öyle bir projedir iyi satışlar.

kral haftalık versiyonu gelse daha iyi olur 2k çok tuzlu bir rakam haftalık satışınız çıkarsa alabilirim

yani belki güvenilir biri olabilirsin fakat 2000tl bir colorbot icin fazla iddialı rakam olmus biraz daha uygun olsa alabilirdim iyi satıslar

yani belki güvenilir biri olabilirsin fakat 2000tl bir colorbot icin fazla iddialı rakam olmus biraz daha uygun olsa alabilirdim iyi satıslar
kimseye zorla satış yapmak gibi bi amacım yok. piyasada kendini undetected olarak tanıtıp 1000 liraya hardware ürün satan satıcılar da var. o arkadaşlardan alıp ikinci maçınızda ban yiyip spoofer arayışına geçebilirsiniz. ben herkesin bütçesine uyup para kazanabilecekleri bir fiyat skalası belirledim. yoksa ben 60 dolardan da yükseğe satardım ama 60 dolar private bi color bot için en uygun tutulmuş fiyat. boost yapıp 1 günde bile çıkartabilirsin bu parayı. eğlence değil de biraz işe döksen kat kat fazlasını kazanırsın. eğlence bile olsa asgari ücret maaş veren bir yerde 3 gün çalışsan rahatlıkla alabiliyorsun. normalde uzun uzun açıklamam ama bu türklerin ölücülüğü beni benden alıyor :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt