Satıyorum Valorant Color Aimbot - Smooth Aimbot, Recoil Control, Astra Fix - $60

Hocam selamlar satın almayı düsünüyorum da discord adresinize giremiyorum yardımcı olur musun

Arkadaşlar öncelikle merhaba, yaklaşık 1 senedir global sürümde aimbot satışı yapmıyoruz. Bu süreçte piyasada olan ürünleri de inceledik. Kalite farkımızı ortaya koyarak diğer ürünlerdeki rekabeti azaltmak için yeniden piyasaya girmeye karar verdik.

Yeni ürünümüz software color aimbot, herhangi bir fiziksel cihaza ihtiyaç duymazsınız.

psh19sg.jpg

Menümüz bu şekilde, özelliklerin listesi;

Windows 10 veya 11'de sorunsuz çalışır.
Core isolation kapalıysa açıkmış gibi gösterip pop-upları bypass eder.
Astra ve diğer ajanlar için filtreleme.
Tamamen değiştirilebilir ayarlar.
İnsancıl recoil sistemi.
Mobil veya bilgisayar üzerinden tarayıcıya girerek config değiştirme imkanı.
3 günde bir HWID reset imkanı.
7 gün 24 saat sorunsuz destek.

Testlerimiz sonucunda global versiyonda herhangi bir bana rastlamadık. Güncel olarak undetected durumdadır. Değişen bir durum olursa anlık olarak bilgilendirme yapılacaktır.

Fiyat konu başlığında yazdığı gibi sadece aylık 2000 TL.

Feedbackler için eski konumuz: https://cheatglobal.com/konu/valorant-arduino-aimbot-fully-undetected-private-and-powerful.32038/

Slotlu satış yapmayı planlıyoruz, bu ürün için reseller almayacağız.
Slot: 0/20

-

Hocam satın almak istiyorum dc yada sana ulaşabileceğim bi adres var mi

aylık 2000tl biraz uçuk fiyat olmuş kendine güvenen bir ürün gibi duruyor iyi satişlar

iyi satıslar

fantazi best products

Hayırlı Satışlar Uzun Süreden Sonra cıkarman gercekten muhtesem olmus denemedım ama senin yaptıgın ürünse gercekten saglamdır cünkü senin ürünlerini hep kullandım taki sen bırakana kadar bıraktın baska yerlerden baktım sizin ürün gibi tat vermedi buda aynı güzelliktedir diye düsünüyorm en kisa sürede alıcagım

kliplere bakılacak olursa sağlam bir colorbot ve 2000tl de gayet makul slotlu colora göre iyi satışlar

değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar eskiden beri yanımda olan insanların hala yanımda olacağını bilmek güzel bir his 🙏

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt