Valorant Claras External Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işlere nasıl girdin kimin sayesinde keşke benimle devam etseydin şuan bu bataklık yerine senle global de iş yapıyor olurduk her şeyini ayarlardım eskisi gibi yine arkandayım ama danışmak istediğin bişey olursa nerede bulacağını iyi biliyosun o kepçe kulaklarından öptüm :)
Bu cümle tanıdık geldi, bunu en son bi tanıdık söylemişti şu an nerdemi, minerdan kazandığı paraları yiyo, sendemi gayrimeşru olcan dayı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu işlere nasıl girdin kimin sayesinde keşke benimle devam etseydin şuan bu bataklık yerine senle global de iş yapıyor olurduk her şeyini ayarlardım eskisi gibi yine arkandayım ama danışmak istediğin bişey olursa nerede bulacağını iyi biliyosun o kepçe kulaklarından öptüm :)
kendimi sikicem kendimi bayıltıcam ben bu işlere kimse sayesinde başlamadım amk tanımıyorum seni

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hepsini yaptın demi
sunucusunuı ödünç aldım birde hosts konusunda hem ondan hem dreamfancyden yardım aldım ama reverse işine beni asıl sokan yoksa ona kırdırıp niye bana paylaştırsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt