Valorant Claras External Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka can kim tanımıyorum ben en son skypı 2016da kullandım amk açıkla kimmişsin ben bu işlere 2021 civarı basladım sen bana ne anlatıyon
beni unutman normal (aslında değil ama kalın kafana verdim) yanındaki kankilerine noldu başarılı oldular mı istedikleri yerlere geldiler mi aranızdan en parlak kişi sürekli ezdiğiniz gay diyip geçtiğiniz o çocuktu aklı vardı ki sonradan beni buldu o olmasa zaten seni bulamazdım ve bu bataklıkta kaale bile almazdım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beni unutman normal (aslında değil ama kalın kafana verdim) yanındaki kankilerine noldu başarılı oldular mı istedikleri yerlere geldiler mi aranızdan en parlak kişi sürekli ezdiğiniz gay diyip geçtiğiniz o çocuktu aklı vardı ki sonradan beni buldu o olmasa zaten seni bulamazdım ve bu bataklıkta kaale bile almazdım
aga emin ol ben sizin aranızda felan değildim ruh hastası mısın amk ne diyorsun korkmaya başladım

aga emin ol ben sizin aranızda felan değildim ruh hastası mısın amk ne diyorsun korkmaya başladım
canım ismini gizlemen iyi olmuş sadece ona puan verdim bi düşün kimlere ağladın bu zamana kadar abi dediğin kaç kişi oldu ve söylemek istemem ama tanıman için info veriyim yalvardığın kaç kişi oldu
edit: üzgünüm güvendiğin şahsın asıl isminin can olduğunu söylediğim için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
canım ismini gizlemen iyi olmuş sadece ona puan verdim bi düşün kimlere ağladın bu zamana kadar abi dediğin kaç kişi oldu ve söylemek istemem ama tanıman için info veriyim yalvardığın kaç kişi oldu
edit: üzgünüm güvendiğin şahsın asıl isminin can olduğunu söylediğim için
kanka hayatımda sanalda can diye birini tanımadım amk şizofren misin beni biriyle karıştırıyon gay cocuk kim mk

kanka hayatımda sanalda can diye birini tanımadım amk şizofren misin beni biriyle karıştırıyon gay cocuk kim mk
hiç değişmemişsin hala konuşma tarzın aynı buna sevindim ama eski asiliğinden hiç birşey kalmamış canı sen tanıyamadın ki hiç zaten ona güvenmen hataydı gay çocuk hatasından döndü gönül isterdi ki sen de dön ama görüyorum ki kalın kafan hala çok yavaş çalışıyor biraz zaman geçsin aniden aklına gelince artık nasıl gelecek orası sana kalmış sakin kalmanı istiyorum hatırlayınca ben seni bulurum zaten dert etme eskisi gibi takmamaya çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt