yok bu methodu denedim olmuyoraradığın buysa 1 saat önce birisi paylaşmış sanırımNeden İnsan Gibi Hareket Ediyoruz? (Anti-Bot Bypass) Otomasyon araçları (Playwright/Selenium) varsayılan olarak çok robotik hareket ederler (ışınlanarak tıklama, anlık mouse hareketleri). hCaptcha gibi sistemler, sadece görseli doğru işaretlemenize değil, o işaretlemeyi nasıl yaptığınıza da bakar.
Kodun içerisinde neden şunları yaptık
- random.randint ve random.uniform  Mouse hareketlerinin hızını, tıklama sürelerini ve koordinatları sürekli değişken kıldık.
- page.mouse.move(steps=...) Farenin (kendi mausunu kullanmaz) bir noktadan diğerine...
- WASDW
- Cevaplar: 12
- Forum: DLL Injector & Tools
tamamdır kral bilmiyordum kbyok bu methodu denedim olmuyor
hcaptcha basit sorun sürüklemeli olandaaradığın buysa 1 saat önce birisi paylaşmış sanırımNeden İnsan Gibi Hareket Ediyoruz? (Anti-Bot Bypass) Otomasyon araçları (Playwright/Selenium) varsayılan olarak çok robotik hareket ederler (ışınlanarak tıklama, anlık mouse hareketleri). hCaptcha gibi sistemler, sadece görseli doğru işaretlemenize değil, o işaretlemeyi nasıl yaptığınıza da bakar.
Kodun içerisinde neden şunları yaptık
- random.randint ve random.uniform  Mouse hareketlerinin hızını, tıklama sürelerini ve koordinatları sürekli değişken kıldık.
- page.mouse.move(steps=...) Farenin (kendi mausunu kullanmaz) bir noktadan diğerine...
- WASDW
- Cevaplar: 12
- Forum: DLL Injector & Tools
capıtcha cozuculerın trialı var onu deneNe yaptıysam olmuyor gemini-flash-lite'ye bağladım ona rağmen saçma yerleri işaretliyor ve bi türlü geçemiyor takılı kalıyor proxy kulandım yine işe yaramadı bypass var oda işe yaramıyor method varmı?
2capctha gibi yazılımları satın alırsan herşeyi fixlerNe yaptıysam olmuyor gemini-flash-lite'ye bağladım ona rağmen saçma yerleri işaretliyor ve bi türlü geçemiyor takılı kalıyor proxy kulandım yine işe yaramadı bypass var oda işe yaramıyor method varmı?
harbimi2capctha gibi yazılımları satın alırsan herşeyi fixler
yesharbimi
alırsam ve olmazsa :/
olmuyorcapıtcha cozuculerın trialı var onu dene
olm gitsitesine bak bypassledikleri yazıyo hertürlü oluralırsam ve olmazsa :/
olmuyor
+