capctha türü neNe yaptıysam olmuyor gemini-flash-lite'ye bağladım ona rağmen saçma yerleri işaretliyor ve bi türlü geçemiyor takılı kalıyor proxy kulandım yine işe yaramadı bypass var oda işe yaramıyor method varmı?
her türlüsü çıkıyor bu yüzden erors atıyor checklenemeyen hesaplaracapctha türü ne
Çıkan capctha nin bi ssni atar mısın geniş bir şekildeher türlüsü çıkıyor bu yüzden erors atıyor checklenemeyen hesaplara
ai sürüklemeli captchaları çözemiyor solver şarther türlüsü çıkıyor bu yüzden erors atıyor checklenemeyen hesaplara
Çıkan capctha nin bi ssni atar mısın geniş bir şekilde
solver şart ayrıca şunuda bilmesi gerekiyor her capcthanın bir türü olur ona göre key alırsın tararsınai sürüklemeli captchaları çözemiyor solver şart
Key lazım herhangi bir bypass methodu çok uzun süreli olmaz zaten bunun için aktif olarak sürekli güncelleniyor çünkü![]()
yapmaya çalışıyor ama çok bozuk yapıyor red yiyo method lazım
hiçbir yerde bulamadım yapamadım da çok zor bişimişsolver şart ayrıca şunuda bilmesi gerekiyor her capcthanın bir türü olur ona göre key alırsın tararsın
keyi nerden bulcaz ki napcazKey lazım herhangi bir bypass methodu çok uzun süreli olmaz zaten bunun için aktif olarak sürekli güncelleniyor çünkü
Ne yaptıysam olmuyor gemini-flash-lite'ye bağladım ona rağmen saçma yerleri işaretliyor ve bi türlü geçemiyor takılı kalıyor proxy kulandım yine işe yaramadı bypass var oda işe yaramıyor method varmı?
Neden İnsan Gibi Hareket Ediyoruz? (Anti-Bot Bypass) Otomasyon araçları (Playwright/Selenium) varsayılan olarak çok robotik hareket ederler (ışınlanarak tıklama, anlık mouse hareketleri). hCaptcha gibi sistemler, sadece görseli doğru işaretlemenize değil, o işaretlemeyi nasıl yaptığınıza da bakar.
Kodun içerisinde neden şunları yaptık
- random.randint ve random.uniform  Mouse hareketlerinin hızını, tıklama sürelerini ve koordinatları sürekli değişken kıldık.
- page.mouse.move(steps=...) Farenin (kendi mausunu kullanmaz) bir noktadan diğerine...