⭐Valorant⭐ Bloody Mouse için Makro | No Recoil Macro

Konu içeriğinde belirttiğim gibi sadece Bloody marka mouse lar için Valorant oyunundaki phantom ve vandal silahları için tasarlanmıştır. Farklı marka mouse lar ve oyunlar için ise takipte kalınız.

My friend I added the tutorial website address to the topic, you can reach it by clicking.

Only Bloody Mouse , follow me for other mouse macros.

O tarz proğramlar piyasada bolca var ancak 3. parti yazılım diye yakalanması daha kolay , ancak mouselarımızın yazılımlarını kullandığımızda onun kadar yasaklama yapamıyorlar.

Senin için bu konuyu araştırıyorum sonuca ulaşırsam sana bu konu altından iletirim.

Logitech içinde eklemeyi düşünüyorum takipte kalın.

O markanın yazılımını hiç kullanmadım ancak çok istek gelirse , ona yönelik çalışmalarda yapabilirim.

Sıraya aldım takipte kalın ;)

Yaptığım makro paylaşımlarının geneli ücretli olarak satılan makrolar.

Evet Dostlar tek tek yorum yapmaktansa bu şekilde cevaplamayı uygun gördüm , konuya LİKE atmayı unutmayın devamı gelecek.

CTS33.gif
Tamamdır hocam teşekkür ederiz, Saygılar Sevgiler :)

Eline sağlık sırf bunun içim makro mouse almayı düşünüyorum önerin varmı?

Kolay makro bulabilmen açısından 1- Logitech 2- bloody , bu iki firmanın eline tam oturan bir modelini tercih edebilirsin , bloody 'de çekirdeklerin açık olmasına dikkat et, ekstra lisans parası ödemek zorunda kalma.

Is there a risk of ban, does these macros work when the program is closed?

aga ben yeni altım g300s de macroyu yazıp programı kapatıp kullanamıoz mu araştırdımda bulamadım bide ban riski %0 mı

ben dosyayı bloody ye atmaya çalıştığımda versiyon kontrol et özellik kullanılma diyor

Makro için teşekkürler , Asus mouse içinde makro yaparsan sevinirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt