⭐Valorant⭐ Bloody Mouse için Makro | No Recoil Macro

Bloody kaliteli mouse no recoilde hem ban riskiniz az aiminiz oynaya oynaya gelişir bi zaman sonra aimbottan iyi hale gelirsiniz

Valorant oyununuda çalışıyor derken , sanırım bütün mouselerde çalışmıyor ?
Konu içeriğinde belirttiğim gibi sadece Bloody marka mouse lar için Valorant oyunundaki phantom ve vandal silahları için tasarlanmıştır. Farklı marka mouse lar ve oyunlar için ise takipte kalınız.

thanks for sharing mate :) , can u make a tutorial ( video maybe) on how to configure mouse sens ... , I don't understand Turkish :(
My friend I added the tutorial website address to the topic, you can reach it by clicking.

para qualquer mouse ou apenas para determinados recursos?
Only Bloody Mouse , follow me for other mouse macros.

Hocam her mausede çalışan bir makro kurma şansımız yok mu
O tarz proğramlar piyasada bolca var ancak 3. parti yazılım diye yakalanması daha kolay , ancak mouselarımızın yazılımlarını kullandığımızda onun kadar yasaklama yapamıyorlar.

A4Tech in .asc uzantılı yani anti vibrate oscar editor verisonu çıkar mı?
Senin için bu konuyu araştırıyorum sonuca ulaşırsam sana bu konu altından iletirim.

Logitech versiyonlarını da bekliyoruz hocam teşekkürler paylaşım için.
Logitech içinde eklemeyi düşünüyorum takipte kalın.

Trust marka mouse için de paylaşır mısınız? İyi forumlar.
O markanın yazılımını hiç kullanmadım ancak çok istek gelirse , ona yönelik çalışmalarda yapabilirim.

Steelseries mouse makroları için beklemedeyiz, başarılar.
Sıraya aldım takipte kalın ;)

Bro bunu sen mi yaptın? Bildiğim kadarıyla bu yabancı bir arkadaş tarafından yapılmıştı
Yaptığım makro paylaşımlarının geneli ücretli olarak satılan makrolar.

Evet Dostlar tek tek yorum yapmaktansa bu şekilde cevaplamayı uygun gördüm , konuya LİKE atmayı unutmayın devamı gelecek.

CTS33.gif

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt