BenRobotDeğilm
Efsane Üye
kaç tl spoofer usta. birde güncelleme bugün içinde gelirmi yoksa yarına vs sarkma olurmu beklemedeyiz 100 tl üstümü paralı olan spoofer?
bilgilendirme için teşekkürler peki istediğimizde hwid'i eski haline nasıl getirebiliriz?Virüslü olsaydı şu anda bu konu olmazdı, antivirüs programını devre dışı bırakmadan deneyebilirsin fakat kapatmak programın hwid ile alakalı değişiklik yapmasını daha sağlıklı kılar. Program'da virüs yoktur.
kullanmadan önce bi geri dönüşüm noktası oluşturursun ya da format atarsın düzelirbilgilendirme için teşekkürler peki istediğimizde hwid'i eski haline nasıl getirebiliriz?
Anladım teşekkürler. denedim fakat çalışmadı :/ bu şekilde bilgisayarda bi sorun olmaz sanırımkullanmadan önce bi geri dönüşüm noktası oluşturursun ya da format atarsın düzelir
güncelleniyor tik'i varken niye açtın bende denemek istiyordum güncelleniyor tak i varken niye açtın şuan fixli kullanırsak güncellendiğindede çalışmama ihtimali varmışAnladım teşekkürler. denedim fakat çalışmadı :/ bu şekilde bilgisayarda bi sorun olmaz sanırım
bilmiyordum :/ batırdım galibagüncelleniyor tik'i varken niye açtın bende denemek istiyordum güncelleniyor tak i varken niye açtın şuan fixli kullanırsak güncellendiğindede çalışmama ihtimali varmış
eğer format atarsan veya sistemi geri yükleme yaptıysan önceki bilgisayar parçalarına geri dönebilirsin bende fixli şekilde kullanmak istiyorum ama kullandıkdan 1 saat sonra güncellenirse feci sıçarım şimdi bi 1909 win10 isosu 5 gb kim beklicek onubilmiyordum :/ batırdım galiba