Valorant Basit & Simple Free Spoofer [Hwid Unban]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes calısıyor diyor riot games görüp fixlemeden önce denemek istiyorum calısıyormu? çalışıyor tik i vardı ne ara güncelleniyor'a düştü

Üzücü haberi vermek istemezdim :( yeni bir yama geldi fakat güncellenmesini bekleyin şimdilik
ustam sağlık olsun beklemedeyiz umarım güncellenirsiniz ücretsiz spoofer yapmak büyük billur ister yorumlara bakdığımda herkesin ban problemi çözülmüş biz yine 4 5 saat fark ile kaçırmışız ne diyim umarım fixlenen spoofer geri güncellenir kolay gelsin.

Son düzenleme:
ustam yapma ya ne güzel sevinmiştim gece 2 de atmıssınız postu herkes kaldırmış peki güncellenirse kaldırma ihtimalimiz varmı color aimbottan ban yemedim oyun açıkken valorantta chams yapmaya çalıştım oyun açık olduğunu unutup mal gibi ban yemiştim umarım düzelir usta. riot ne ara görüp fix attı anlamadım 60bin üyelik forum allah allah.
Şuan 2.bir kesin olarak çalışan spooferim var fakat ücretli eğer almak isterseniz dc den iletişime geçebilirsiniz, onun dışında bu spoofer ücretsizdir
güncelleme geldiğinde çalışacaktır merak etmeyin

Herhangi bir virüs söz konusumu arkadaşlar? bilgisayarım yeni fakat sistem yedeklemesi yapmak istemiyorum direkt kullanacağım? tarama yapan var mı?

Herhangi bir virüs söz konusumu arkadaşlar? bilgisayarım yeni fakat sistem yedeklemesi yapmak istemiyorum direkt kullanacağım? tarama yapan var mı?

Virüslü olsaydı şu anda bu konu olmazdı, antivirüs programını devre dışı bırakmadan deneyebilirsin fakat kapatmak programın hwid ile alakalı değişiklik yapmasını daha sağlıklı kılar. Program'da virüs yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt