Çözüldü Valorant Banım NE Yapsam Kalkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siplasplas

Diamond Üye
Agalar bundan yaklaşık 1 yıl önce woofer satın aldım gayet iyi çalışıyordu 5 6 ay önce hile işlerine ara verdim geri döndügümde sıradan bi hile kullanıp yasaklanmıştım sonra ne yapsam yasagımı kaldıramadım 1 arkadaş raid 0 yapıp denermisin demişti tamam deyip denemiştim ve olmuş olduktan 1 ay sonra tekrar saldım hile işlerini bu yaz tatili geri döndügümde raid 0 yapsamda herşeyi denesemde yasagım kalkmıyor yardımcı olurmusunuz

ANAKART = ASUS EX320M GAMİNG

hacım bios uptade atıp sonra forumda paylaşılan spooferları dene 10dk da açarsın veya blast spoofer var 5dk da çözersin iyi forumlar.

hacım bios uptade atıp sonra forumda paylaşılan spooferları dene 10dk da açarsın veya blast spoofer var 5dk da çözersin iyi forumlar.
alllaahıııııııım
delircenzmi beni kanka spoofer ları yapıyorum sorunsuz olmuyo çözüm varmı diyorum siz bana spoofer yapmayı anlatıyonuz çıldırcam amq

alllaahıııııııım
delircenzmi beni kanka spoofer ları yapıyorum sorunsuz olmuyo çözüm varmı diyorum siz bana spoofer yapmayı anlatıyonuz çıldırcam amq
Knk afuwin ile motherboard ve uuid'yi değiştir onun dışında dmieditten american megatrend inc. yazısı dışında değiştirebildiğini değiştir update all çek res at dene

Agalar bundan yaklaşık 1 yıl önce woofer satın aldım gayet iyi çalışıyordu 5 6 ay önce hile işlerine ara verdim geri döndügümde sıradan bi hile kullanıp yasaklanmıştım sonra ne yapsam yasagımı kaldıramadım 1 arkadaş raid 0 yapıp denermisin demişti tamam deyip denemiştim ve olmuş olduktan 1 ay sonra tekrar saldım hile işlerini bu yaz tatili geri döndügümde raid 0 yapsamda herşeyi denesemde yasagım kalkmıyor yardımcı olurmusunuz

bende de aynı sıkıntı var halledebilirsen bana da bir el atar mısın

benim gibi bi tane gigabyte ana kart alsan kafan rahat olurdu valla dostum gigabeyt ne güzel üflesen kalkıyor ban

Usta çok geçmiş olsun belki bir şey vanguardı tetikliyordur

kanka pekzscripti die adam var benim kisini o cözdü bende kalkmıyodu ban 10 dk sını almadı banı acması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt