qNuLL Uzman Üye Katılım 16 Şub 2021 Mesajlar 611 Beğeniler 118 Yaş 25 İletişim 25 Kas 2024 #21 Karacagg' Alıntı: esi bir spoof vardı fakat tpm vs açmaya çekiniyorum ban yerim diye Genişletmek için tıkla ... Tpm açmayın yüksek ihtimal bir kaç güne atar test ettim
Karacagg' Alıntı: esi bir spoof vardı fakat tpm vs açmaya çekiniyorum ban yerim diye Genişletmek için tıkla ... Tpm açmayın yüksek ihtimal bir kaç güne atar test ettim
NovaSamet Banned Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 1 25 Kas 2024 #22 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Karacagg' Alıntı: esi bir spoof vardı fakat tpm vs açmaya çekiniyorum ban yerim diye Genişletmek için tıkla ... tpm açarsanız banı anında yersiniz açmayın
Karacagg' Alıntı: esi bir spoof vardı fakat tpm vs açmaya çekiniyorum ban yerim diye Genişletmek için tıkla ... tpm açarsanız banı anında yersiniz açmayın
NeidSoftware Bronz Üye Katılım 17 Ara 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 10 17 Ara 2024 #23 Wait for 2 weeks if u want to be sure