valorant ban kaldırma hakkında

warp bir alternatif vpn ile her türlü bazı pcler sp00f sonrası tpm kapalı girebilir, süresiz
Bazı* pcler olduğu için bu bir method değildir kullandığın dns değiştirici bi vpn o yüzden sorunlar ile karşılaşılabilir.

Bazı* pcler olduğu için bu bir method değildir kullandığın dns değiştirici bi vpn o yüzden sorunlar ile karşılaşılabilir.
Güzelim method bu diyen yok kesin bilgi gibi yazı yazmıssın direk sana yazdım iki arkadaşım da tpm kapalı giriyoruz aylardır

Güzelim method bu diyen yok kesin bilgi gibi yazı yazmıssın direk sana yazdım iki arkadaşım da tpm kapalı giriyoruz aylardır
dostum bende öyle giriyordum da az önce pc kapat ac yaptım warp acık sekılde oyuna girince secure boot hatası veriyor ama baska hesaba girebiliyorum anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar spoof attım ve tpm vs kapattım warp ile oyuna giriş yapabiliyorum 3 gün oldu hesap 7 seviyede ban yok delayım vardı sizce kalkmış mıdır ve ban bir daha atar mı bu şekilde?
acaba hangi spoof türünü kllandınız bu önemli 3 gün ban yemediyseniz delayda değilsiniz demektir ve banınız kalkmıştır 10 maçtan sonra ban yerseniz yine delaydasınızdır

dostum bende öyle giriyordum da az önce pc kapat ac yaptım warp acık sekılde oyuna girince secure boot hatası veriyor ama baska hesaba girebiliyorum anlamadım
evet o sorun bazı hesaplarınızın riot tarafından flaglanmış olduğundan dolayı oluyor yani işaretlenmiş ondan dolayı bazı hesaplara bizde giremiyoruz

acaba hangi spoof türünü kllandınız bu önemli 3 gün ban yemediyseniz delayda değilsiniz demektir ve banınız kalkmıştır 10 maçtan sonra ban yerseniz yine delaydasınızdır
esi bir spoof vardı fakat tpm vs açmaya çekiniyorum ban yerim diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt