Valorant ATC Macro Crâcked | Triggerbot, No Recoil, Bomb Timer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu şekilde Crâck attım diyerek insanlara programı yükletip valorant bilgilerini alıyorlar. sonra bunları random hesap adı altında satıyorlar.

bilgileriniz olsun. bu bana laf atan arkadaşlar da o ekibin parçası işte. yönetim de onaylanıyor tagı veriyor. demek ki onlar da işin içinde :)

insan saf olunca saf siken birileri her daim çıkacaktır. unutmayın

bu şekilde Crâck attım diyerek insanlara programı yükletip valorant bilgilerini alıyorlar. sonra bunları random hesap adı altında satıyorlar.

bilgileriniz olsun. bu bana laf atan arkadaşlar da o ekibin parçası işte. yönetim de onaylanıyor tagı veriyor. demek ki onlar da işin içinde :)

böyle insanlar var oldukça ülkeye olan sevgim hep artacaktır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Merhaba @JamesHarden, dosya paylaşımı yapılan konularda tarafımızca ilgili dosya kontrol edilir ve öyle onay verilir. Konudaki dosyaya gelecek olursak; dosya tarafımızca incelendi ve temiz görünüyor. Ortada herhangi bir keylogger, rat, stealer gibi şeyler yok.

Ek olarak ettiğiniz küfürden ötürü 1 gün yasaklandınız. İyi forumlar.

Yani işin komik yanı şu Yetersiz bilgin ile türklerin zaten sınırlı güvenli yazılım aldığı yer varken orayı riske atarak cracklemen bilginin yeterli olduğunu düşünüyorsan yamatos skycheat vb adını duyurmuş yerleri cracklesene :DDDDD tabi yapamazsın egonu tatmin etmek için yaptığın hareketler - dostum üzgünüm ama sen bir hata payısını unutulan . gibi

Kimse gelipte bir şey demesin eleştirimi bu çocuklar zamnında da Crâck yedi forum tarafından ve iyi bir şekilde karşıladılar ama tibetin yaptığı boş ego tatmini azıcık bilgisine güveniyorsa dediği mi yapar :businessman: yoksa zaten boş bir duman

Yani işin komik yanı şu Yetersiz bilgin ile türklerin zaten sınırlı güvenli yazılım aldığı yer varken orayı riske atarak cracklemen bilginin yeterli olduğunu düşünüyorsan yamatos skycheat vb adını duyurmuş yerleri cracklesene :DDDDD tabi yapamazsın egonu tatmin etmek için yaptığın hareketler - dostum üzgünüm ama sen bir hata payısını unutulan . gibi

Kimse gelipte bir şey demesin eleştirimi bu çocuklar zamnında da Crâck yedi forum tarafından ve iyi bir şekilde karşıladılar ama tibetin yaptığı boş ego tatmini azıcık bilgisine güveniyorsa dediği mi yapar :businessman: yoksa zaten boş bir duman
Olm kafanız mı güzel sizin. Adamlar boş çöp çukurlarına para vermeyin diye hile kırıp forumda ücretsiz bir şekilde paylaşıyorlar. Adamlar 1 senedir kimsenin kıramadığı ninjawareyi değil kırmak source çıkarıp forumda paylaştılar. Adamlar pasterlara savaş açtılar insanların parası boşuna gitmesin diye. Paste hile satan adamı bu kadar eleştirmezsiniz gelip free hile paylaşan adamı eleştirmeye çalışıyorsunuz. Yaptığınız omurgasızlıktır ve ilgi çekmeye çalışma çabasıdır başka hiçbişi değil iyi forumlar.

AYRICA KALK GİT 1 TANE TDK KİTABI AL KONUDA YAZDIKLARINDAN 2-3 KELİME ANLADIM A XD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Olm ne anlatıyorsun sen sglkdfkoğh adamlar hile crackleyip ücretsiz paylaşmış, forumun amacı bu zaten neyin eleştirisini yapmaya çalışıyorsun ucube 😂

%75 Repack Edilmiştir Mouse event Kulanmaktadır Valorant Kesinlikle Kulanmayın Ban Yersiniz Bu Maymun Yapaca Exe Anca Bu Kadar Olur Bu Adam Zamanında Bana Habire Yazardı Askerden Geldimde Kendini Geliştirmiş Mi Bakayım Dedim Hala Çöplükte Yuvarlanıyor
icerisinde sadece silah sıkma icin ms ayarlama özeliği var bide ufak bi renk trigger bot başka bi yaprama yaramaz
@Cwubs @TibetUlubey
v.t

mouse event resim

@TOYSPEEK ninja color botun Bununkiden Daha Rezalet Bi Kod Olurmu Diyordum Bu Yerini Aldı İcersinde 50 Tane Kod İbaret Gerisi Salamasyon Ne Oldu Belirsiz bi ..çöp
Genelde hiçbir bu tarz konuşan insanlara cevap vermemeye çalışırım cünkü bu kişiler kara sinek gibi oluyor bir kere dürttünmü kafanda dönüyor duruyor ne ciddiye alacaksın ne cevap vereceksin.. fakat bazı kelimelerin beni tanımadıgın yada benimle bir sıkıntın olduğunu gösteriyor... neden gerçek hesabından yazmıyorsun onu anlamadım kullanılan metotlar yada kod yapıları hoşuna gitmemiş olabilir bu benim ilk geliştirdiğim projelerden (yaklaşık 3 yıl oldu ) amatörlüğün gerçekten farkındayım ama ne bu kaba dil seni haklı çıkartır nede bir fayda sağlar... birde genelde bana karşı bu tarzda konuşan insanların bir ortak yanı oluyor ,hepsi zamanında yanımda birşeyler öğrenmiş keşfetmiş insanlar oluyor... ek olarak bu yazılım vaat ettiği tüm herşeyi 2.5 yıldır ban yemeden %100 yerine getiriyor her satılan ürünün faturası kesiliyor. ve kimse dolandırılmıyor. discordumuzda aktif 100-200 kadar kullanıcımız mevcut büyük çoğunluğu bu saçma yorumunla ve bilgisizliğinle dalga geçtiler : ( orada bir adet mouse event gördün diye nasıl böyle emin olabiliyorsun mouse hareketlerimi mouse event ile yaptığımı ? belki o metodu belki başka bir şekilde kullandım kullanım yapımın nasıl olduğunu gördünmü ? hayır sen exeyi dedot'a sürükledin ve açığa çıkan mouse event yazısını gördün ve mouse event ile çalışıyor diye aklına ilk gelen cümleyi kurdun... askerlik gidip gelme mevzuları tamamen palavra. bu saldırgan tavrından anladığım kadarıyla benimle bazı sorunların var. son olarak konu açan arkadaş'a sözüm meclisden dışarı bu yorum yapan arkadaşımız senin için geçerli bu yorum ,geçen senelerde satışını sürekli hale getirdiğimiz için türkiye tescil kurumundan tescilini aldığımız korsan bir yazılım olmayan mouse hareketlerini yönetebilecek ve tüm mouse'ları macrolu mouse'a dönüştürebilecek bu yazılımın (oyunlar tarafından hakkımızda dava durumları açılmaması için ) benim projemin kaynak kodlarını benim iznim olmadan halka açık şekilde böyle herkese dağıtma hakkını sana kim verdi ?

Son düzenleme:
Genelde hiçbir bu tarz konuşan insanlara cevap vermemeye çalışırım cünkü bu kişiler kara sinek gibi oluyor bir kere dürttünmü kafanda dönüyor duruyor ne ciddiye alacaksın ne cevap vereceksin.. fakat bazı kelimelerin beni tanımadıgın yada benimle bir sıkıntın olduğunu gösteriyor... neden gerçek hesabından yazmıyorsun onu anlamadım kullanılan metotlar yada kod yapıları hoşuna gitmemiş olabilir bu benim ilk geliştirdiğim projelerden (yaklaşık 3 yıl oldu ) amatörlüğün gerçekten farkındayım ama ne bu kaba dil seni haklı çıkartır nede bir fayda sağlar... birde genelde bana karşı bu tarzda konuşan insanların bir ortak yanı oluyor ,hepsi zamanında yanımda birşeyler öğrenmiş keşfetmiş insanlar oluyor... ek olarak bu yazılım vaat ettiği tüm herşeyi 2.5 yıldır ban yemeden %100 yerine getiriyor her satılan ürünün faturası kesiliyor. ve kimse dolandırılmıyor. discordumuzda aktif 100-200 kadar kullanıcımız mevcut büyük çoğunluğu bu saçma yorumunla ve bilgisizliğinle dalga geçtiler : ( orada bir adet mouse event gördün diye nasıl böyle emin olabiliyorsun mouse hareketlerimi mouse event ile yaptığımı ? belki o metodu belki başka bir şekilde kullandım kullanım yapımın nasıl olduğunu gördünmü ? hayır sen exeyi dedot'a sürükledin ve açığa çıkan mouse event yazısını gördün ve mouse event ile çalışıyor diye aklına ilk gelen cümleyi kurdun... askerlik gidip gelme mevzuları tamamen palavra. bu saldırgan tavrından anladığım kadarıyla benimle bazı sorunların var. son olarak konu açan arkadaş'a sözüm meclisden dışarı senin için geçerli bu yorum ,geçen senelerde satışını sürekli hale getirdiğimiz için türkiye tescil kurumundan tescilini aldığımız korsan bir yazılım olmayan mouse hareketlerini yönetebilecek ve tüm mouse'ları macrolu mouse'a dönüştürebilecek bu yazılımın (oyunlar tarafından hakkımızda dava durumları açılmaması için ) benim projemin kaynak kodlarını benim iznim olmadan halka açık şekilde böyle herkese dağıtma hakkını sana kim verdi ?
3. parti yazılımlarda hak diye birşey yoktur sen ilegal bir iş yapıyorsun adamlarda ona göre davranıyor Crâck işiyle uğraşan insanları sevmem çoğu kişide sevmez ama burası bir forum ve herkes ekmeğinin peşinde birşeyleri ücretsiz paylaşsın ki oda para kazansın sende sattığından para kazan :) olaylar böyle ilerliyor ve buna karşı çıkmakta saçmalık o yüzden çekirdek kolanı alıyorsun ve sadece izliyorsun korumanı sağlam yapmadıysan ve böyle hatalar yaptıysan buna katlanmak zorundasın ( ŞİİR GİBİ YAZMIŞIMLAN BENDEN UCUBE ŞAİR OLUR
الوجود على الأرض )

yazdığım yorumda dikkat ederseniz yazılımımıza Crâck atan arkadaşlarla hiçbir sorun olmadığını aksine gelişmemize yardımcı oldukları için geçmiş sayfalarda kendilerini tebrik ettim. bu yazdığım yorumun 1 mesajlı sahte hesabın sahibinin bana karşı saldırgan tavırları ile ve bilgisizce insanlara yanlış bilgi vermesi biraz canımı sıktığı için bu yoruma yazma gereği duydum.

1 adet Lifetime Key satın alıp dosyayla beraber gönder. 200-300 dolar arası, her neyse işte. Ayriyetten bir de bana 2-3K bir şey atarsan bakarım veya onun yerine yan hesaplarınızla gelip benden yardım istersiniz. Sadece .NET Reverse yapıyoruz. Başka sorun var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt