Valorant ATC Macro Crâcked | Triggerbot, No Recoil, Bomb Timer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinize sağlık kral.
Anlık @ATCx
giphy.webp
böyle bir insan değilimdir. :) aksine kırılması hoşuma gider çünkü bu tarz durumlarda daha çok hırslanıp daha çok bilgi öğreniyorum kullanan herkese iyi eğlenceler dilerim :)

Beyefendi yazdığınız anti debug koruma kodları çalışmıyor, bilginize.
ggmhoqv.jpg
sanki calışsa bunları kıramıcaksınız allahsen c# pişmanlıktır :D
keşke bunuda krekleyebilseydiniz bu arada elinize sağlık anlamadığım konu siz nasıl imzasız driver derleme aldınız ? :D

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eline sağlık reis

BÖYLE BİR HATA ALIYORUM

Please İnitialize first
waiting for 5 seconds press a key to contine

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
trıgger bot arayanların ısıne yarar umarım
Beyefendi yazdığınız anti debug koruma kodları çalışmıyor, bilginize.
ggmhoqv.jpg
bunların aktıf olması ıcın o exenın calısıyor durumda olması gerekmezmı

İddia ettiğin copy paste menünün orjinal halini de bu yorumunla birlikte at. Kanıtın yoksa yorum kasmak için boş iftira atma aslan parçası :)
kral paste menü yapıyorsun

ALLAH MENÜ yü alıyorsun değiştiriyorsun birde hesap soruyorsun
İddia ettiğin copy paste menünün orjinal halini de bu yorumunla birlikte at. Kanıtın yoksa yorum kasmak için boş iftira atma aslan parçası :)
.

%75 Repack Edilmiştir Mouse event Kulanmaktadır Valorant Kesinlikle Kulanmayın Ban Yersiniz Bu Maymun Yapaca Exe Anca Bu Kadar Olur Bu Adam Zamanında Bana Habire Yazardı Askerden Geldimde Kendini Geliştirmiş Mi Bakayım Dedim Hala Çöplükte Yuvarlanıyor
icerisinde sadece silah sıkma icin ms ayarlama özeliği var bide ufak bi renk trigger bot başka bi yaprama yaramaz
@Cwubs @TibetUlubey
v.t

mouse event resim

@TOYSPEEK ninja color botun Bununkiden Daha Rezalet Bi Kod Olurmu Diyordum Bu Yerini Aldı İcersinde 50 Tane Kod İbaret Gerisi Salamasyon Ne Oldu Belirsiz bi ..çöp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt